Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Μάθε τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις στο μακιγιάζ για να φαίνονται μεγαλύτερα τα χείλη σου

Kendall Jenner

Ακόμη και αν δεν γεννήθηκες με σούπερ ζουμερά χείλη ή δεν είσαι η Kylie Jenner, σίγουρα θα σου άρεσε να αποκτήσεις μιας και είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

Υπάρχει λοιπόν αυτό το προϊόν μακιγιάζ, που το έχουμε όλες, – μα όλες μας, σε κάθε μας τσάντα και πάντα μαζί μας και που μπορεί να σου χαρίσει αυτό που τόσο επιθυμείς. Μιλάμε φυσικά για το μολύβι χειλιών.

Αυτό το τόσο απλό αλλά και οικονομικό προϊόν μπορεί να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πλούσια και ζουμερά δίνοντας τους το εφέ που χρειάζονται.

Ποια είναι όμως τα τρικ που θα κάνουν τα χείλη σου σαρκώδη;

Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να μοιάζουν μεγαλύτερα με φυσικό τρόπο

No 1. Χρησιμοποίησε μια σκιά ουδέτερου τόνου

Εφάρμοσε πριν από όλα στο περίγραμμα των χειλιών σου μια ουδέτερη σκιά ή κονσίλερ, κοντά στους τόνους της επιδερμίδας σου, για να αποχρωματίσεις την περιοχή και οτιδήποτε κάνεις μετά να δείχνει φυσικό και αβίαστο. Μπορείς να το κλέψεις και λίγο αν θέλεις, μεγαλώνοντας -πάντα με μέτρο- τα χείλη σου, δηλαδή βγάζοντας τη σκιά λιγάκι προς τα έξω.

Νο 2. Βάλε σκίαση στις γωνίες

Χρησιμοποίησε ένα έντονο μολύβι χειλιών (έναν τόνο πιο σκούρο από αυτό που χρησιμοποιείς συνήθως δηλαδή). Σκίασε τις γωνίες των χειλιών σου ακολουθώντας το περίγραμμα τους ενώ ταυτόχρονα μπορείς να επεκταθείς και προς τα έξω, ξεφεύγοντας δηλαδή από το φυσικό τους όριο.

No 3.  Κάνε blending

Μπορείς επίσης, χρησιμοποιώντας είτε ένα πινέλο χειλιών είτε το δάχτυλο σου, να σβήσεις ελαφρώς την γραμμή που έχεις σχηματίσει στο περίγραμμα των χειλιών σου. Κάνε απαλές κινήσεις, σβήνοντας προς τα μέσα, έτσι ώστε να κάνεις πιο απαλό το περίγραμμα και να φαίνεται φυσικότερη η σκίαση που δημιουργείται.

View this post on Instagram

CANNES @chopard @maryphillips @jenatkinhair @marnixmarni

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

No 4. Γέμισε το κέντρο

Τέλος, δοκίμασε να γεμίσεις το κέντρο των χειλιών σου, ακολουθώντας πάντα την φυσική τους περίμετρο. Εφάρμοσε κραγιόν παρόμοιο με αυτό του περιγράμματος ή επέλεξε μια ελαφρύτερη απόχρωση από αυτή έτσι ώστε να το τονίσεις περισσότερο.

Και αν θέλεις να μοιάσεις λίγο περισσότερο στην Kim Kardashian, ένα καλό κόλπο είναι να «γεμίζεις» την καρδιά των χειλιών σου με το περίγραμμα που έχεις επιλέξει για να δώσεις έξτρα όγκο στο επάνω μέρος.

Με αυτούς λοιπόν τους απλούς τρόπους μπορείς να πετύχεις τα μεγαλύτερα χείλη που επιθυμείς χωρίς έξοδα, πόνο και επεμβάσεις!

Δώσε μόνο λίγο προσοχή ώστε να μην φανούν αλλόκοτες γραμμές και μουτζουρωμένα χείλη διότι τότε θα δείξει υπερβολικό και ψεύτικο το αποτέλεσμα.

Πώς να «κρύψεις» τους μαύρους κύκλους με τα σωστά προϊόντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network