Νέα τάση: Εyeliner χωρίς όρια

Το eye liner φέτος δεν έχει κανόνες. Η Φαίη Ζαλώνη, Beauty Editor των Μirror και Celebrity σου δείχνει updated μυστικά και tips για να εφαρμόσεις το trend!

Νέα τάση: Εyeliner χωρίς όρια

Μπες κι εσύ στο trip της γραμμής. Το σημερινό eye liner μοιάζει να είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Ξέχασε τους κανόνες που θέλουν σταθερό χέρι και την κλασική γραμμή πάνω από τα μάτια. Η φετινή τάση είναι πιο ελεύθερη αλλά και πολύ πιο δημιουργική.

Νέα τάση: Εyeliner χωρίς όρια

1. Μπορείς να σχεδιάσεις μια πολύ λεπτή γραμμή σύριζα στις επάνω βλεφαρίδες που θα κάνει πιο έντονο στο σχήμα των ματιών σου.

2. Μπορείς να αντιγράψεις το ύφος ’60ς

3. Φυσικά μπορείς να κάνεις τη γραμμή στο μέσον του βλεφάρου
όπως εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Costume National (κεντρική φωτό) ή να σχεδιάσεις μια πιο χοντρή γραμμή που θα βγαίνει αρκετά προς τα έξω όπως στο show του Lanvin. Εννοείται πως μπορείς να βάλεις και άλλα χρώματα εκτός από μαύρο, δηλαδή προτίμησε αποχρώσεις του γκρι ή μεταλλικό καφέ.

Νέα τάση: Εyeliner χωρίς όρια

1. Το απόλυτο μαύρο χρώμα θα βρεις στο Liner Feutre Ultra Black, Bourjois. 2. Μεγάλη διάρκεια και ένα sparkling τελείωμα θα βρεις στα Pure Color Liquid Eyeliner, Estee Lauder. 3. Αυτό το αδιάβραχο eye liner φροντίζει ώστε το μακιγιάζ σου να παραμείνει άθιχτο για ώρες, Diorshow Liner No098, Dior. 4. Πριν ξεκινήσεις σβήσε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, Sheer concealer, Light Beige, Burberry. 5. Αυτό το πινέλο θα σε βοηθήσει να τραβάς πιο εύκολα τη γραμμή πάνω στα μάτια, Pinceau Eyeliner, Yves Saint Laurent. 6. Αυτό το σταθερό πινέλο μπορεί να σε βοηθήσει αφάνταστα, Art Liner, Lancome. 7. Βούτηξε τη μύτη του πινέλου και κάνε τη γραμμή του eye liner που επιθυμείς, Creme Intense Longue Tenue, Yves Saint Laurent.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ