Ποιο είναι το σωστό σχήμα φρυδιών για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Αναρωτιέσαι ακόμα για το ποιο είναι το ιδανικό για εσένα σχήμα φρυδιών;

σχήμα φρυδιών

Διαφορετικό ζώδιο, διαφορετικός χαρακτήρας, διαφορετικό σχήμα φρυδιών. Έτσι πάνε αυτά! Κι όσο κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια, εγώ πιστεύω ότι σίγουρα θα ρίξεις μία ματιά στο φρυδοσκόπιο της Benefit Cosmetics, που διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων για τα φρύδια, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όποιο σχήμα και αν υποδεικνύει ο… χάρτης σου!

Τώρα, αν δεν θες να το τολμήσεις μόνη σου, επισκέψου ένα από τα Brow Bars της Benefit Cosmetics και αφέσου στα χέρια της ειδικού, που σίγουρα θα ξέρει όχι μόνο ποιο ταιριάζει σε εσένα αλλά και πώς να σου το κάνει, δίνοντάς σου παράλληλα και τις πιο σωστές και εύκολες συμβουλές!

Κριός

Ο Κριός διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, για αυτόν τον λόγο δεν φοβάται να τονίσει τα φρύδια του. Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Κριοί θεωρούνται από τους γύρω τους θαρραλέοι ηγέτες, δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα και δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους όσον αφορά τις επιλογές τους σχετικά με τις τάσεις.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι, που είναι πολύ υπομονετικοί και αξιόπιστοι άνθρωποι, είναι γνωστοί για τα δημιουργικά τους σχέδια και τη μεγάλη προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εύκολα διακριτή στο σχήμα των φρυδιών τους και στην εφαρμογή των προϊόντων.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Είναι μια ιδανική ευκαιρία να επιδείξετε την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υπομονή του Ταύρου.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, που είναι πάντα περιπετειώδεις τύποι, αλλάζουν το σχήμα φρυδιών τους όπως άλλοι αλλάζουν πουκάμισα, δημιουργώντας έτσι νέες τάσεις λόγω των τολμηρών επιλογών ομορφιάς που κάνουν.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Οι Δίδυμοι τολμούν να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, γεγονός που καθιστά τo Bold & Angular Brow την ιδανική επιλογή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, που είναι γνωστοί για την υπερευαισθησία τους στην κριτική, είναι λιγότερο περιπετειώδεις με την εμφάνισή τους, και έτσι προτιμούν ένα φυσικό φρύδι με μικρές αλλαγές για να ταιριάζει με τη διάθεσή τους

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Οι Καρκίνοι θέλουν να τονίζουν όσο περισσότερο γίνεται τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, τελειοποιώντας απλώς αυτό που τους χάρισε η φύση. Αυτό το στυλ εξασφαλίζει ακριβώς αυτό, δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό, φυσικό αποτέλεσμα.

Λέων

Οι Λέοντες διψούν για αναγνώριση και θαυμασμό, και έτσι νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι για τις δεξιότητες και τις καινοτομίες τους επιλέγοντας τις περισσότερες φορές τις τάσεις για τα φρύδια που απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων ελπίζοντας να αναγνωριστούν οι ικανότητές τους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Οι Λέοντες διψούν για νέες προκλήσεις, ιδίως για όσες έχουν ορατά αποτελέσματα. Το Feathered Brow κάνει τους ανθρώπους να ρωτούν επίμονα εάν «είναι αληθινό, και εάν δεν είναι, πώς μπορώ να το αποκτήσω;»

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και προτιμούν να υιοθετούν ένα τέλειο στιλ και να το διατηρούν εξερευνώντας εναλλακτικές επιλογές. Οι Παρθένοι, σταθεροί στις απόψεις τους, είναι πιο πιθανό να τελειοποιήσουν ένα πράγμα παρά να αναζητήσουν νέες επιλογές ή να απομακρύνονται πολύ από αυτό που τους είναι οικείο.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold & Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Δες τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network