Ποιο είναι το σωστό σχήμα φρυδιών για εσένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Αναρωτιέσαι ακόμα για το ποιο είναι το ιδανικό για εσένα σχήμα φρυδιών;

σχήμα φρυδιών

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι πολύ ισορροπημένοι. Οι Ζυγοί αγωνίζονται να διατηρήσουν μια αρμονία και στη ζωή τους και στα φρύδια τους. Οι Ζυγοί έχουν δύο πρόσωπα. Είναι πολύ ευδιάθετοι αλλά έχουν και σκοτεινές πλευρές.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Παρόλο που τα φρύδια είναι αδελφάκια, όχι δίδυμα, το straight brow φέρνει μια νεανική ισορροπία στο πρόσωπο που είναι ιδανική για έναν Ζυγό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ ευμετάβολοι εκ φύσεως και για αυτό αλλάζουν την εμφάνισή τους σχεδόν καθημερινά. Επιλέγουν ποια τάση τους ταιριάζει περισσότερο ενστικτωδώς και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα τους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Σκορπιό να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

Τοξότης

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη έχουν εξωστρεφή και ενθουσιώδη φύση. Οι Τοξότες, που είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινούργια στυλ και εμπειρίες, δεν είναι τις περισσότερες φορές πρόθυμοι να κάνουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά αντίθετα προτιμούν να δοκιμάζουν πιο προσωρινές μεθόδους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Το Natural Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Τοξότη να εξερευνήσει ένα σχήμα φρυδιών χωρίς να δεσμευτεί σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα που συγκεντρώνονται στους στόχους τους και διαθέτουν έντονη προσωπικότητα. Παίρνουν τα πάντα στη ζωή σοβαρά, ακόμα και τους εαυτούς τους. Έτσι, όπως είναι φυσικό, παίρνουν και την εμφάνισή τους στα σοβαρά. Είναι απίθανο να δεις έναν Αιγόκερο με μια πολύ φανταχτερή εμφάνιση που τραβάει την προσοχή. Έχουν πολύ καλά διαμορφωμένη εικόνα για την εμφάνισή τους και δεν πειραματίζονται.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Οι Αιγόκεροι προτιμούν κομψά και διακριτικά στυλ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια του αέρα, γεγονός που τους καθιστά πολύ κοινωνικούς. Συνήθως είναι δύσκολο να ορίσεις την προσωπικότητα ή το στυλ των Υδροχόων, καθώς αλλάζει συχνά. Τη μια στιγμή οι Υδροχόοι είναι εκφραστικοί και επιλέγουν καλλιτεχνικά και εντυπωσιακά στυλ και την επόμενη τους αρέσει ένα πιο φυσικό στυλ που να δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράνε μακιγιάζ.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Το natural brow δείχνει και ανεπιτήδευτο αλλά και κομψό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για έναν ασταθή Υδροχόο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες ζουν στον φανταστικό τους κόσμο που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να τους αρέσει ένα ευφάνταστο σχήμα φρυδιού από οποιοδήποτε άλλο από τα ζώδια σε αυτήν τη λίστα. Τους αρέσει πολύ να βλέπουν τον κόσμο με αισιοδοξία και τολμούν να είναι αντισυμβατικοί.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Το Feathered Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Ιχθύ να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network