Πώς καθαρίζονται άραγε οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Ένα βίντεο που θα σε βοηθήσει να τις κρατήσεις για πάντα

Λατρεύεις το πως οι ψεύτικες βλεφαρίδες τονίζουν τα μάτια σου? Κουράστηκες όμως να αγοράζεις κάθε τρείς και λίγο καινούργιες? Μάθε πως θα υιοθετήσεις το απόλυτο trend ομορφιάς χωρίς να σου κοστίσει.

ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν και το απόλυτο trend ειναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες, πολλές φορές μας κάνουν την ζωή μας δύσκολη αφού δεν γνωρίζουμε πως να τις καθαρίσουμε σωστά, με αποτέλεσμα να τις πετάμε και να ξοδεύουμε συχνά χρήματα για καινούργιες. Γι’ αυτό λοιπόν με την βοήθεια της Huda -blogger ομορφιάς- εμείς βρήκαμε πως θα τις καθαρίζεις με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να κάνεις χρήση των ίδιων βλεφαρίδων περισσότερο απο 10 φορές. και να μπορέσεις να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα.

Για να μάθεις πως να καθαρίζεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Αρχικά, αφαιρείς προσεκτικά οποιαδήποτε ορατή ξηρή κόλλα που έχει μείνει πάνω στην βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων με το τσιμπιδάκι σου (ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς για να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου ή αλλιώς το γνωστό και αγαπημένο τσιμπιδάκι φρυδιών). Στην συνέχεια, παίρνεις δύο στρογγυλά βαμβακάκια, εμποτισμένα με υγρό για ντεμακιγιάζ, και τοποθετείς ανάμεσά τους τη μία από τις βλεφαρίδες.

Μετά από 30 δευτερόλεπτα, και αφού έχεις πιέσει ελαφρώς τα βαμβακάκια μεταξύ τους (προκειμένου να μαλακώσεις τα υπολλείμματα μάσκαρας), με μία μπατονέτα, η οποία είναι και αυτή εμποτισμένη σε υγρό ντεμακιγιάζ – αφαιρείς το περιττό προϊόν. Τέλος, τοποθετείς τις πρόσφατα καθαρισμένες ψεύτικες βλεφαρίδες σου σε ένα καινούργιο καθαρό βαμβάκι και με μία ξηρή μπατονέτα τις ξανά καθαρίζεις μία μία για να σιγουρευτείς οτι δεν έχει απομείνει κανένα ίχνος μάσκαρας!

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις προσεκτικά τα βήματα και να είσαι σίγουρη ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, χωρίς να ανησυχήσεις για την διάρκεια και το κόστος τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Έξτρα tips:

  • Κατά προτίμηση το υγρό ντεμακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι oil-free
  • Μόλις τελειώσεις μην ξεχάσεις να τις τοποθετήσεις στο κουτάκι τους
  • Μην ξεχνάς να είσαι προσεκτική σε θέματα καθαριότητας/υγιεινής, τα μάτια είναι ευαίσθητα και μολύνονται εύκολα.

Δες επίσης: Πώς θα απαλλαγείς μια και καλή από το έντονο άγχος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

φθινόπωρο
Μακιγιαζ - Περιποιηση13 Σεπτεμβρίου 2018

6+1 beauty μυστικά για ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις την μεταβατική αυτη περίοδο για να μην πάθεις κατάθλιψη αποχαιρετώντας το καλοκαίρι

καθαρισμός προσώπου
Μακιγιαζ - Περιποιηση11 Σεπτεμβρίου 2018

Επαναφορά της χαμένης λάμψης τώρα: Το 1ο βασικό βήμα!

Ορίστε πώς πρέπει να ξεκινήσεις την διαδικασία ανάκτησης της χαμένης λάμψης του προσώπου σου μετά τις διακοπές

Best of network