Ομορφιά : Μακιγιάζ - Περιποίηση07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πώς να διατηρείς πάντα ενυδατωμένο το πρόσωπό σου (έτσι θα είναι και φρέσκο και λαμπερό)

Ο τρόπος για να έχεις πάντα ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο είναι να το διατηρείς πάντα ενυδατωμένο. Πώς θα το κάνεις αυτό; Δες τον τρόπο

Πώς να διατηρείς πάντα ενυδατωμένο το πρόσωπό σου (έτσι θα είναι και φρέσκο και λαμπερό)

Η υγρασία της επιδερμίδας και η σωστή ενυδάτωσή της είναι τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθείς προκειμένου να έχεις πάντα μία φρέσκια και λαμπερή όψη που θα αποπνέει νεανικότητα. 

Όμως, κατά τη διάρκεια της ημέρας το ποσοστό της υγρασίας εξατμίζεται από την επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα αυτή να δείχνει μουντή και θαμπή ενώ παράλληλα το μακιγιάζ αρχίζει να αλλοιώνεται.

Τι πρέπει να κάνεις για να εξασφαλίσεις και μέγιστη διάρκεια στο μακιγιάζ αλλά και ότι τα επίπεδα της υγρασίας της επιδερμίδας σου είναι στα κανονικά τους;

Αυτές τις ανάγκες ήρθαν να καλύψουν τα face mists ή αλλιώς τα γνωστά ως σπρέι προσώπου, το πιο ευεργετικό trend που έχει υπάρξει μέχρι τώρα.

Τα face mists περιέχουν ευεργετικά συστατικά και λειτουργούν είτε ως τέλεια βάση πριν το μακιγιάζ, είτε ως το σωστό setting προϊόν, είτε ως ένα μέσο ανανέωσης της εμφάνισής σου.

Πού μπορείς να βρεις ένα τέτοιο face mist;

Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου! Με πολύ λίγα, φτηνά και απλά υλικά..

Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή από όσο νομίζεις και μπορείς να την δεις στο βίντεο παρακάτω, όπως την παρουσίασε η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη (me speaking) στην εκπομπή του Star «Φωλιά των ΚουΚου». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ