Πώς να φορέσεις το σκούρο κραγιόν τώρα και να μην φαίνεσαι εξωγήινη

Το σκούρο κραγιόν αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, εσύ θες να το τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις πως. Τώρα θα μάθεις

Πώς να φορέσεις το σκούρο κραγιόν τώρα και να μην φαίνεσαι εξωγήινη

Τα σκούρα χείλη φέτος είναι η απόλυτη τάση, το έχουμε πει αρκετές φορές, όμως αυτό που δεν σου έχουμε πει είναι ότι και εμείς – μαζί με εσένα – θεωρούμε δύσκολο να υιοθετήσουμε αυτό το trend και να νιώθουμε και άνετα.

Πάμε, λοιπόν, να τα καταρρίψουμε μερικούς μύθους.

Αρχικά, δεν σε πιέζει κανείς να το βάλεις. Αν πιστεύεις ότι δε θα νιώθεις ο εαυτός σου φορώντας το, τότε κατευθείαν αφαιρείται από την check list σου.

Έπειτα, για να υιοθετήσεις το trend σωστά, τότε πρέπει να βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα. Όταν κάνουμε λόγο για bold lips δεν εννοούμε το μπορντό, αλλά αποχρώσεις όπως το σκούρο μπλε ή το μαύρο. Έτσι, λοιπόν, αν είσαι διατεθειμένη να κάνεις ένα τέτοιο βήμα, μην πας κατευθείαν στα βαθιά, αλλά τόλμησε ένα σκούρο μοβ κραγιόν ή ένα σκούρο γκρι, για να αρχίζεις να συνηθίζεις τον εαυτό σου και έπειτα, αν σου αρέσεις, τολμάς και τα πιο bold.

Στη συνέχεια, έχε κατά νου ότι ένα τέτοιο χρώμα στα χείλη σου δεν είναι ιδανικό για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού αλλά ούτε και για ένα πρώτο ραντεβού. Με λίγα λόγια, είναι τέλειο να θες να υιοθετείς τα νέα trends της σεζόν, ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις και πότε είναι η ιδανική περίσταση. Προτίμησε το σκούρο κραγιόν στις βραδινές σου εξόδους ή σε events, όταν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Τέλος, για να τολμήσεις μία τέτοια απόχρωση στα χείλη σου πρέπει να φροντίσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε ήρεμους τόνους. Έτσι, θα έχεις το αποτέλεσμα που αναζητάς.

Θες να πάρεις μία ιδέα: Δες σε βίντεο παρακάτω πώς να φορέσεις τελικά το σκούρο κραγιόν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network