Πώς να κάνω μακιγιάζ ματιών γρήγορα, εύκολα και απλά

Το makeup look που κολακεύει κάθε γυναίκα

Πώς να κάνω μακιγιάζ ματιών γρήγορα, εύκολα και απλά

Όσο κι αν μας αρέσει να βλέπουμε tutorials με μακιγιάζ, πρέπει να παραδεχτούμε πως αν επιχειρήσουμε να τα εφαρμόσουμε σίγουρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από όσο δείχνουν.  Το πιο δύσκολο σημείο είναι φυσικά τα μάτια που για να πετύχεις ένα πιο σύνθετο look απαιτείται αρκετή προσπάθεια και κούραση.

Επειδή όμως σκοπός του μακιγιάζ είναι η χαρά και η δημιουργία χωρίς υπερβολικό κόπο και χρόνο, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε χρήσιμα tips προκειμένου να καταφέρεις ένα εντυπωσιακό soft smokey look με τρία μόνο βήματα.

Πώς να κάνω μακιγιάζ ματιών γρήγορα, εύκολα και απλά

  • Πρώτα θα πάρεις με το πινέλο σου λίγη σκιά σε σκούρα μπλεζ απόχρωση.
  • Έπειτα θα την περάσεις σε όλο σου το βλέφαρο, σβήνοντας προς τα έξω και προς τα επάνω απαλά. Κάνε το ίδιο και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου με όσο χρώμα έχει περισσέψει στο πινέλο.
  • Το δεύτερο βήμα θέλει λίγο πιο σκούρα καφέ σκιά, την οποία θα περάσεις μόνο από την κόγχη του ματιού σου για να δώσεις ένταση και βάθος.
  • Τώρα, πάρε με το πινέλο σου λίγη σαμπανιζέ, ιριδίζουσα σκιά και πέρασέ την μόνο από το κέντρο του βλεφάρου σου για να δώσεις λάμψη και να φωτίσεις το βλέμμα σου.
  • Ολοκλήρωσε με έντονο eyeliner και πολλές στρώσεις μάσκαρα.

Για extra βοήθεια σε αυτό το video, η Denitslava εστιάζει στα μάτια και δείχνει βήμα βήμα πώς μπορείς να κάνεις το πιο κλασικό αλλά εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών που δεν κρύβει καμία παγίδα.

Kαλή επιτυχία!

Δες ακόμη: Naked Reloaded | Η παλέτα που άλλαξε τους beauty κανόνες επιστρέφει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network