Το πιο διάσημο face spray, το Prep + Prime Fix+, κυκλοφορεί και με SPF και σε άρωμα καρπούζι (και άλλα τέλεια αρώματα)

Η οικογένεια του iconic Prep+Prime Fix+ μεγαλώνει

Το πιο διάσημο face spray, το Prep + Prime Fix+, κυκλοφορεί και με SPF και σε άρωμα καρπούζι (και άλλα τέλεια αρώματα)

ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ! Και συγγνώμη που φωνάζω (τα κεφάλαια γαρ) αλλά μιλάμε για ένα σούπερ beauty νέο που θα εκτιμήσεις πολύ και εσύ και το πρόσωπο και το μακιγιάζ σου.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στο boudoir της ένα Prep + Prime Fix+, το πιο iconic spray προσώπου, που χρησιμοποιείς είτε ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ σου, είτε και κατά τη διάρκεια αλλά και πάντα πριν το αρχίσεις. Γεμάτο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, εμποτισμένο με ένα μείγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ παρέχει μια απαλή λάμψη που ανανεώνει και δροσίζει.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η οικογένεια του iconic Prep+Prime Fix+ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τα Mini Fix+ με νέα συλλεκτικά άκρως καλοκαιρινά και δροσιστικά αρώματα (καρπούζι, ανανάς, λευκό τσάι, παιώνια, αγγούρι.

Όμως, αυτό που ενθουσίασε εμένα πάρα πολύ είναι ένα ακόμη προϊόν που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια, το Fix+ SPF30 το οποίο θα γίνει ο αγαπημένος σου σύντροφος φέτος το καλοκαίρι καθώς μπαίνει τόσο πριν, όσο και μετά το μακιγιάζ – χωρίς να το αλλοιώνει ενώ ταυτόχρονα μας χαρίζει αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB.

*Κάνε λίγη υπομονή, γιατί το εν λόγω προϊόν θα είναι διαθέσιμο από 15/7 στα καταστήματα και online.

Σε φτιάξαμε;;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network