Υπάρχει μία μπλε σκιά που οι ειδικοί λένε ότι είναι η πιο ευκολοφόρετη

Ήρθε η ώρα να ξεθάψεις την παλιά σου μπλε σκιά και να την τολμήσεις! Μάθε εδώ τους τρόπους να την εφαρμόσεις αλλά και την πιο σωστή απόχρωση !

Αυτές είναι τα πιο κολακευτικές αποχρώσεις για καστανά μάτια!

Αν κι εσύ έχεις παραπεταμένη μια μπλε σκιά σου κάπου σε ένα νεσεσέρ, θα σου προτείναμε να ψάξεις να τη βρεις.

Αυτή τη σεζόν η μπλε σκιά επιστρέφει δυναμικά για να προσθέσει χρώμα και σέξι διάθεση σε κάθε σου εμφάνιση!

Εντάξει, ναι, ακούμε τις σκέψεις σου και συμφωνούμε, δεν είναι όλα τα μπλε ίδια. Γι’ αυτό κι εμείς θα μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο μπλε, το λεγόμενο Wedgwood blueσύμφωνα με τους makeup artists της MAC Cosmetics.

Δεν έχεις ξανακούσει τον όρο Wedgwood; Πρόκειται για το παστέλ γαλάζιο ή αλλιώς το μπλε του ουρανού, το κλασσικό αγορίστικο μπλε.

Το Wedgwood μπλε χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς το πιο ευκολοφόρετο χρώμα, αφού σε μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείται από γκρι και έτσι ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.

SOS: Αυτό το χρώμα μπορεί να σε κάνει την πιο cool της παρέας, αρκεί να το εφαρμόσεις σωστά. Αρχικά, προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα σου, καθώς οι μπλε αποχρώσεις μπορούν να τονίσουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια – κάτι που σίγουρα δε θες. Γι’ αυτό σιγουρέψου ότι έχεις διορθώσει σωστά με corrector και concealer όλες τις χρωματικές ανομοιομορφίες.

HOW TO: Υπάρχουν δυο τρόποι να εφαρμόσεις τη μπλε σκιά: είτε με τη μορφή του smokey ή και με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο, με ένα μολύβι ματιών που υπογραμμίζει το σχήμα τους και το βλέμμα σου. Φρόντισε να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με φρέσκες ροζ αποχρώσεις ή με ζεστά bronze.

Υπάρχει μία μπλε σκιά που οι ειδικοί λένε ότι είναι η πιο ευκολοφόρετη

DO IT YOURSELF: Δε μπορείς να βρεις την τέλεια απόχρωση Wedgwood; Απλά ανάμειξε γκρι ή μαύρη σκιά με μια παστέλ γαλάζια.

Yara Shahidi

Yara Shahidi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network