Follow us

Δημήτρης Γιαννέτος | Δεν θα πιστέψεις από πού εμπνεύστηκε το χτένισμα της Joey King για τα People's Choice Awards

Και πρόκειται για ένα major hair trend.

dimitrishair_125339781_372053204021931_652681746639723567_n

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του. Ο αγαπημένος hairstylist των celebrities στην Αμερική επιμελήθηκε το χτένισμα της Joey King για τα People's Choice Awards που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή και διοργανώθηκαν από το κανάλι Ε!.

Δες εδώ: People’s Choice Awards 2020 |Τα 10 beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ο ίδιος ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο φαίνεται να φροντίζει το χτένισμα της ηθοποιού, ψεκάζοντας με setting spray τα μαλλιά της, λίγες στιγμές πριν βγει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της.

Δες το σχετικό βίντεο:

Ο διάσημος κομμωτής δημιούργησε ένα άψογο, κοντό bob κούρεμα με χωρίστρα στη μέση, ενώ οι απαλοί κυματισμοί φαίνονταν τόσο φυσικοί, σαν να μην είχε επέμβει κανένας hair expert.

Και αυτό ακριβώς ήταν που προσπάθησε να πετύχει εξαρχής ο Δημήτρης Γιαννέτος. Μάλιστα υποστήριξε ότι εμπνεύστηκε το hair style από το φετινό fashion show των Bottega Veneta, όπου κυριάρχησε το natural look στα χτενίσματα των μοντέλων. Λάτρεψε την απλότητα στα μαλλιά, που όμως ταυτόχρονα απέπνεαν έναν δυναμισμό, χωρίς να χρειάζεται να είναι υπερβολικά περίπλοκα και στιλιζαρισμένα για να "δείξουν". Και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι εν τέλει στη δουλειά ενός κομμωτή: να καταφέρει να δημιουργήσει ένα απλό και ταυτόχρονα δυναμικό look χωρίς να φαίνεται ότι έχει προσπαθήσει πολύ για να το πετύχει.

Δες επίσης: Δημήτρης Γιαννέτος | Δες το απόλυτο χρώμα μαλλιών που δοκίμασε στην Meghan Trainor

Ταυτόχρονα, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στα μαλλιά, καθώς το ρούχο που επέλεξε να φορέσει η 21χρονη μιλούσε από μόνο του: ιδιαίτερα glamorous, με γιορτινή διάθεση και σε έντονο κόκκινο χρώμα, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δες το τελικό hair style που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος:

Εμάς μάς αρέσει πολύ και το συνιστούμε για τις γιορτές που έρχονται, καθώς είναι πολύ προσεγμένο, ultra cool και σοφιστικέ. Επιπλέον, θα κρατήσει ιδανικά τις ισορροπίες εάν επιλέξεις να βάλεις ένα πιο "φανταχτερό" ρούχο.

Δες επίσης: People’s Choice Awards 2020 | 10 επιτυχημένες εμφανίσεις στην τελετή απονομής των βραβείων

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ