Follow us

Heidi Klum | Δεν θα πιστέψεις το χρώμα που δοκίμασε στα μαλλιά της

Yay or nay?

710406_166

Η Heidi Klum, το supermodel με καταγωγή από τη Γερμανία, εκτελεί χρέη παρουσιάστριας στο γερμανικό Next Top Model, με αποτέλεσμα να έχει μετακομίσει στο Βερολίνο για τα γυρίσματα και τις ανάγκες της εκπομπής.

Δες εδώ: Η Heidi Klum στα γυρίσματα του GNTM | Oι φωτογραφίες μαζί με την κόρη και τη μαμά της

Η 47χρονη μάς έχει συνηθίσει σε συχνές φωτογραφίες της τον τελευταίο καιρό στο Instagram account της: στιγμιότυπα από την εκπομπή (backstage και on stage), εικόνες από τις στιγμές με την οικογένειά της αλλά και τις βόλτες της. Βέβαια, ως beauty addicts, εμείς λατρεύουμε να χαζεύουμε τα live snaps και videos που ανεβάζει καθώς οι πεπειραμένοι hair stylists της φτιάχνουν τα μαλλιά - και είναι πολλά είναι η αλήθεια.

Έτσι έκανε μόλις πριν λίγη ώρα, όταν ανέβασε ένα μικρό βιντεάκι όπου φαίνεται να της στεγνώνουν τα μαλλιά. Τα οποία βέβαια είχαν ένα περίεργο χρώμα... για την ακρίβεια, είχαν τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου!

Δες το σχετικό video της Heidi Klum:

Όπως μπορείς να δεις, οι αφέλειές της έχουν ένα έντονο λιλά χρώμα, ακολουθεί ένα φωτεινό ροζ - φούξια, στη συνέχεια ένα πορτοκαλί και στις άκρες διακρίνεται ένα φλούο κίτρινο.

Δεν είμαστε πολύ σίγουρες ότι μάς αρέσει, και για να τη βλέπουμε τόσο ψύχραιμη είναι εξαιρετικά πιθανόν να πρόκειται για κάποιο φίλτρο του Instagram. Άλλωστε στην ίδια αρέσει πολύ να σπάει πλάκα με διάφορους τρόπους, οπότε μιας και είναι Παρασκευή, νομίζουμε ότι σκέφτηκε να το γιορτάσει με αυτό το αστείο φίλτρο.

Δες εδώ: Με λεμονί φόρεμα και απίθανα γυμνασμένο κορμί | H 47χρονη Heidi Klum χορεύει στο Instagram

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και άλλα μικρά βιντεάκια που δείχνουν τη χαίτη της όπως είναι στην πραγματικότητα - και πραγματικά, μάς αρέσει πολύ.

Δες τα βίντεο που ανέβασε ενώ τη χτενίζουν και τη βάφουν live:

Θέλουμε τόσο πολύ να αντιγράψουμε αυτά τα μακριά, υγιή ξανθά μαλλιά της που έχουν έναν υπέροχο φυσικό κυματισμό, σαν να μην προσπάθησε καθόλου για να τον αποκτήσει. Επίσης, οι curtain bangs που έχει υιοθετήσει νομίζουμε ότι ολοκληρώνουν το χτένισμά της με τον καλύτερο τρόπο.

Βέβαια, η παρουσιάστρια μάς αρέσει πολύ και με πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της, όπως μπορείς να δεις παρακάτω:

Αν έχεις κ' εσύ αφέλειες ή φράντζα, σκέψου το ενδεχόμενο να τα πιάσεις σε έναν χαλαρό ή σφιχτό κότσο (ανάλογα τις διαθέσεις σου), και να αφήσεις τις αφέλειες να πλαισιώσουν το μέτωπό σου. Πρόκειται για ένα πολύ ανανεωτικό look που θα αναβαθμίσει ακόμα και την πιο "πρόχειρη" εμφάνισή σου.

Δες επίσης: Η Heidi Klum τότε & τώρα | Πώς ήταν και πώς είναι το πρόσωπο της;

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ