Follow us

Η super girly ιδέα της Bella Hadid για τα χτενίσματά σου

Για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα hair styles.

bellahadid_75379801_178160346656892_1202920211787096960_n

Μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσουμε το απλό top-knot μάς έδωσε η Bella Hadid.

Εάν έχεις βαρεθεί να πιάνεις τα μαλλιά σου σε κλασικούς κότσους - είτε βρίσκεσαι σπίτι είτε εκτός - και γενικότερα ψάχνεις ιδέες για να δώσεις μια πνοή ανανέωσης στα χτενίσματά σου, τότε το χτένισμα του supermodel σίγουρα θα σε εμπνεύσει.

Δες επίσης: Πώς να χτενίσω τις αφέλειες και τη φράντζα; 7 τρόποι να στυλιζάρεις τις αφέλειες για να τις χαρείς

Δες τα μαλλιά της Bella Hadid:

Όπως μπορείς να δεις, έχει πιάσει ψηλά τα μαλλιά της σε σφιχτό κότσο και έχει πλέξει σε λεπτά κοτσιδάκια τις πλαϊνές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Μια πολύ cool εναλλακτική για εσένα που έχουν μακρύνει πολύ οι αφέλειές ή η φράντζα σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπο και τα μάτια σου. Εκτός από το να τα πιάσεις με τσιμπιδάκι, οι λεπτές κοτσίδες είναι μια πολύ girly επιλογή που θα σε ανανεώσει μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο.

Δες επίσης: Πώς να κόψω τις αφέλειες μόνη μου σπίτι; ‘Εχουμε τη λύση!

Κατά καιρούς έχουμε δει αυτήν την τάση να "παίζει" πολύ στο instagram, με την Hailey Bieber και άλλες celebrities να την υιοθετούν:

Οι κάθε λογής κοτσίδες πάντα μας ενθουσιάζουν, πόσω μάλλον όταν συνδυάζονται ευρηματικά με άλλα χτενίσματα, όπως χαλαροί και σφιχτοί κότσοι, space buns, αλογοουρές, half-up half-down χτενίσματα, ακόμα και γαλλικές πλεξούδες. Ειδικά τώρα που με το lockdown έχουμε εξαντλήσει όλες τις πιθανές επιλογές μας σχετικά με τα μαλλιά, εμμένοντας κυρίως σε απλά ponytails και κότσους για μεγαλύτερη ευκολία, δεν υπάρχει πιο γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ενημερωμένο και trendy hair style.

Δες εδώ: Το χτένισμα της Jennifer Lopez θα σε κάνει να νοσταλγήσεις τα 90s

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ