Follow us

Κάτια Ταραμπανκό | Όλες οι (δραστικές) αλλαγές στα μαλλιά της μέχρι σήμερα

Το μόνο σίγουρο είναι το μοντέλο τολμάει να αλλάζει συχνά look και αποχρώσεις μαλλιών.

Κάτια Ταραμπανκό

Την Κάτια Ταραμπανκό τη γνωρίσαμε στο GNTM 2, όπου και μας απασχόλησε πολύ τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με τις άριστες επιδόσεις της, που την έφεραν μάλιστα ως τον τελικό.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στα GNTM castings Κάτια είχε τελείως διαφορετικό hair look από αυτό που ξέρουμε σήμερα: ένα sleek καρέ κούρεμα στη φυσική της καστανή απόχρωση. Οι κριτές θεώρησαν ότι για να καταφέρει να φτάσει ψηλά στο παιχνίδι (αλλά και στο μόντελινγκ) έπρεπε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, που θα την καθιέρωνε στον χώρο και θα την ξεχώριζε. Και έτσι έγινε, αφού από τα πρώτα επεισόδια γίναμε μάρτυρες της major αλλαγής στο look της: ένα à la garçonne κούρεμα, που αναδείκνυε τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της και τις γωνίες της, δίνοντάς της ταυτόχρονα ένα grunge πλην elegant vibe.

Δες εδώ: Η Demy άλλαξε (πολύ) τα μαλλιά της και ενθουσίασε τους fans της

Φυσικά, άλλαξε τόσο πολύ το στυλ της (προς το καλύτερο) που αποφάσισε να κρατήσει το look και μετά τον διαγωνισμό. Όλη αυτήν την περίοδο παρακολουθούμε τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της και παρατηρούμε το εξής: εκτός του ότι εμμένει στο pixie haircut που την χαρακτηρίζει πλέον απόλυτα, τολμάει να κάνει extreme αλλαγές και στο χρώμα της.

Έτσι λοιπόν, ενώ ξεκίνησε με το φυσικό καστανό, το καλοκαίρι που μάς πέρασε αποφάσισε να τα βάψει φούξια! Δεν πρόλαβε να περάσει ελάχιστος καιρός, και το μοντέλο αποφάσισε να τα ξαναβάψει, ξανθά αυτή τη φορά.

Και ενώ είχαμε πιστέψει ότι η μια εκ των δύο νικητριών του GNTM 2 θα έμενε ξανθιά, μάς διέψευσε η ίδια λίγους μήνες αργότερα. Τέλη Νοεμβρίου κατέληξε ότι μάλλον το φούξια είναι το αγαπημένο της χρώμα, οπότε επέστρεψε σε αυτό, κρατώντας μια 90s inspired διχρωμία, αφήνοντας να ξεπροβάλουν οι σκούρες ρίζες της - όπως έκανε και όλες τις προηγούμενες φορές.

Βέβαια, ούτε και αυτή η απόχρωση κράτησε πολύ αφού λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο, ως παίκτρια του Survivor αυτή τη φορά. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού επιβίωσης, επέστρεψε στο φυσικό της καστανό χρώμα, ώστε να μην ανησυχεί για το ξεθώριασμα της βαφής αλλά και για όποια άλλη ανάγκη μπορεί να προκύψει στα μαλλιά της.

Δες εδώ: Το Sex & The City επιστρέφει | Η beauty εξέλιξη των πρωταγωνιστριών της σειράς

Παρακάτω θα δεις με χρονολογική σειρά όλη την εξέλιξη της Κάτιας Ταραμπανκό αναφορικά με τα μαλλιά της, από το GNTM μέχρι και σήμερα:

Πριν την είσοδό της στο παιχνίδι:

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

Μετά το GNTM 2:

Ιούλιος 2020:

Ιούλιος 2020

Νοέμβρης 2020:

Δεκέμβρης 2020:

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ