Ομορφιά : Μαλλιά22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Αν θεωρείς ότι είναι νωρίς για τα Χριστούγεννα, δες αυτό το χτένισμα και θυμήσου το έως τότε!

Είναι η τέλεια και πιο εύκολη και πιο glamorous ιδέα

χτένισμα

Εμείς δε θα διαφωνήσουμε αν θέλεις να νιώσεις λίγο περισσότερο την μαγεία του φθινοπώρου και να μην μπεις κατευθείαν στο γιορτινό κλίμα. Αλλά επειδή οι τέλειες ιδέες δεν είναι πάντα μπροστά σου και επειδή εμείς μόλις πέσαμε πάνω σε μία, θέλουμε να σου την παρουσιάσουμε και εσύ πράξε τα δέοντα.

Συγκεκριμένα, βλέποντας το χτένισμα της Lauren Conrad, το μόνο που σκεφτήκαμε είναι ότι αποτελεί μία σούπερ ιδέα για το βράδυ του ρεβεγιόν αφού είναι όσο glamorous θέλουμε παράλληλα με απλό αλλά και πρακτικό.

Αν θεωρείς ότι είναι νωρίς για τα Χριστούγεννα, δες αυτό το χτένισμα και θυμήσου το έως τότε!

Τι εννοούμε;

Glamorous: Τα αξεσουάρ στα μαλλιά εκτός από must είναι η τέλεια λύση αν θέλεις να κάνεις ένα χτένισμα να ξεχωρίζει χωρίς πολύ κόπο γλιτώνοντάς σε από τον κόπο και τις δικαιολογίες του τύπου «δεν πιάνει το χέρι μου».

Απλό: Τα αξεσουάρ μπορούν να κοσμήσουν τα μαλλιά σου είτε είναι μακριά είτε κοντά είτε είναι ίσια είτε είναι σγουρά. Οπότε πόσο πιο απλά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα.

Δες επίσης: Ούτε royal ponytail, ούτε κότσος: Το νέο χτένισμα της Meghan Markle μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Πρακτικό: Κανονικά θα σου έλεγα ότι είναι μία πρακτική λύση καθώς το φοράς και φεύγεις. Όμως όχι, θα σου πω κάτι άλλο. Είναι η λύση που ψάχνεις αν έκανες μία απόπειρα να φτιάξεις τα μαλλιά σου και αυτή δεν εξελίχθηκε όπως την ήθελες. Έτσι, τι κάνεις; Βάζεις αυτά στα μαλλιά και η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία.

Μήπως τώρα ανυπομονείς λίγο περισσότερο για τα Χριστούγεννα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network