Ομορφιά : Μαλλιά23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2016

Αναλλοίωτο hair styling με καύσωνα: Πώς να το πετύχεις!

Μην αφήσεις την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες να χαλάσουν το look σου. Μάθε πώς μπορείς να κρατήσεις μακριά το φριζάρισμα μια και έξω

Αναλλοίωτο hair styling με καύσωνα: Πώς να το πετύχεις!

Εσύ καλά κάνεις και φτιάχνεις εντυπωσιακά hair looks αλλά μήπως λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο; Με άλλα λόγια, ο καύσωνας, η υγρασία, η ζέστη και ο ιδρώτας έχουν βαλθεί να σου καταστρέφουν κάθε χτένισμα που επιχειρείς να κάνεις. Πώς, λοιπόν, θα αντιμετωπίσεις αυτούς τους «εχθρούς» μένοντας μακριά από φριζάρισμα, μαλλιά σαν να έχουν μπει στην μπρίζα, άτακτο κατσάρωμα και όλα τα συναφή;

Όλα ξεκινούν από το ντους

Επέλεξε προϊόντα που κρατούν μακριά το φριζάρισμα ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος. Οι κρέμες και οι μάσκες βοηθούν τα μαλλιά να απομακρύνουν τα αρνητικά ιόντα και τα διατηρούν στιλπνά και υγιή.

Στέγνωσε τα μαλλιά σου το βράδυ

Ακόμα και η παραμικρή υγρασία να έχει μείνει στα μαλλιά σου μπορεί να προκαλέσει το εφέ Solange Knowles. Αν δεν είναι αυτό που επιθυμείς ή φρόντισε να έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου έως το 100% ή στέγνωσέ τα το βράδυ, κοιμήσου και το πρωί θα είναι σίγουρα και εξ ολοκλήρου στεγνά.

c63cf09cf04034aac311b6a229f47dc3

Εξασφάλισέ το

Προμηθεύσου προϊόντα και sprays που κρατούν τα μαλλιά σου στην θέση τους περιορίζοντας το φριζάρισμα. Προτίμησε, ωστόσο, να τα εφαρμόζεις στις άκρες και όχι στη ρίζα, προκειμένου να κρατήσουν το βάρος και να δώσουν έξτρα λάμψη αλλά όχι λιπαρότητα.

Πιάσε τα

Αν πάλι πρέπει οπωσδήποτε να βγεις από το σπίτι, τότε η καλύτερη λύση είναι να τα πιάσεις σε ένα ελαφρύ bun και έπειτα από αρκετή ώρα να τα λύσεις. Έτσι θα έχουν στεγνώσει χωρίς να είναι εκτεθειμένα και θα έχουν αποκτήσει ένα χαλαρό σπάσιμο.

Δώσε όγκο

Όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου, βάλε τον αέρα στο χλιαρό, γύρισε ανάποδα το κεφάλι σου και διοχεύτεσε τον αέρα κάθετα προς την ρίζα των μαλλιών σου προκειμένου να δώσεις όγκο και να σιγουρευτείς ότι θα απομακρύνεις την υγρασία και από αυτό το μέρος.

d9f8bfeb617610cc94b2da214757dd9e

Μην τα αγγίζεις

Το άγγιγμα δημιουργεί τριβή και η τριβή συνεπάγεται φριζάρισμα. Φρόντισε να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά από τα μαλλιά σου και αν θέλεις να τα ακουμπάς για να φλερτάρεις με τη γλώσσα του σώματος, φρόντισε πρώτα να είναι καλά στεγνωμένα και έπειτα go on!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network