Ομορφιά : Μαλλιά02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Από μελαχρινή, ξανθιά: Οι Ελληνίδες celebrities στην πιο μεγάλη εμφανισιακή αλλαγή τους

Οι μεγάλες αλλαγές που έχουμε δει τελευταία

Από μελαχρινή, ξανθιά: Οι Ελληνίδες celebrities στην πιο μεγάλη εμφανισιακή αλλαγή τους

Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα μπορούσε να κάνεις κανείς στα μαλλιά του είναι είτε να αλλάξει μάκρος είτε να μεταπηδήσει από τη μία άκρη της χρωματικής παλέτας στην άλλη. Ποιες είναι οι Ελληνίδες celebrities που πρόσφατα τόλμησαν, είτε μέσω πραγματικής αλλαγής είτε μέσω περούκας, να γίνουν από μελαχρινές, ξανθιές; Δες παρακάτω!

Στην πιο ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της προχώρησε η Μαρία Κορινθίου πριν από λίγο καιρό. Η ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μελαχρινά της μαλλιά και έγινε κατάξανθη για τις ανάγκες του ρόλου της «Κατερινιώς» στην παράσταση «Νεράιδα και το παλικάρι».

Για τις ανάγκες της νέας σειράς που συμμετέχει, η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε κατάξανθη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Από μελαχρινή ξανθιά έγινε και η Μαριάννα Τουμασάτου για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα σειρά που συμμετέχει, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να μην απαρνήθηκε το μελαχρινό, όμως, μάς έδωσε μία γεύση από το πώς είναι κατάξανθη μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram όπου φορά περούκα. 

Το ίδιο έκανε και η Ήβη Αδάμου που στο τελευταία της videoclip ποζάρει κατάξανθη και με καρέ μαλλιά. Βέβαια, και εδώ, το αποτέλεσμα δεν είναι αληθινό αλλά περούκα. 

Τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks από όπου έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα. O λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλλη που μάς συστήθηκε ως μελαχρινή. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι νέα, όμως πρόσφατα ανακαλύψαμε μέσα από τον λογαριασμό της την παλιά, κατάξανθη εκδοχή της. 

Τέλος, κάτι... αντίστροφο: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάς έδωσε μία γεύση από το πώς είναι μελαχρινή φορώντας μία αντίστοιχη περούκα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ