Ομορφιά : Μαλλιά01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Άσπρες τρίχες λίγο πριν βγεις σε πρώτο ραντεβού; Ορίστε η λύση

Πόσο εκνευριστικό είναι όταν κάνουν την εμφάνισή τους άσπρες τρίχες όταν δεν τις θέλεις και δεν έχεις προλάβει να πας κομμωτήριο;

Άσπρες τρίχες

Το θέμα με τις άσπρες τρίχες είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία.

Όπως και να το δεις, δεν είναι διόλου ευχάριστο να έχεις ένα περιποιημένο hair look αλλά να κάνουν την εμφάνισή τους ανεπιθύμητες άσπρες τρίχες στις ρίζες των μαλλιών σου.

Δες επίσης: Νεροκάρδαμο για υγιή μαλλιά; Δες και τις 10 τροφές για δυνατά, μακριά μαλλιά!

Τι μπορείς να κάνεις όμως, αφού δεν μπορείς να βρίσκεσαι κάθε 20 ημέρες στο κομμωτήριο και πόσο μάλλον όταν έχεις κανονίσει κάτι σημαντικό την προηγούμενη ακριβώς ημέρα από το ραντεβού σου;

Μην σκας και προπάντων μην αλλάξεις όλο το πρόγραμμά σου, αφού η λύση είναι απλή και γρήγορη και είναι στα χέρια σου. Με λίγα λόγια το νέο Root Retoucher από τον Schwarzkopf δίνει τέλος στις λευκές ρίζες με ένα μόνο ψέκασμα!

Ο Schwarzkopf ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και της απαιτητικής καθημερινότητας, καινοτομεί και προσφέρει την απόλυτη λύση σε όλες τις γυναίκες με το νέο και γρήγορο τρόπο κάλυψης των λευκών της ρίζας για ανάμεσα στις βαφές.

Το Root Retoucher είναι σπρέι προσωρινής κάλυψης για την περιοχή της ρίζας και καλύπτει άμεσα, σε 30 μόνο δευτερόλεπτα τα λευκά και τη διχρωμία με τα ειδικά σχεδιασμένα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια που εμπεριέχονται στη φόρμουλά του. Στεγνώνει αμέσως και προσφέρει 100% κάλυψη για άψογο αποτέλεσμα, ενώ η βαλβίδα ψεκασμού μεγάλης ακρίβειας που διαθέτει επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητη, κάνοντας τη χρήση του Root Retoucher γρήγορη και εύκολη!

Άσπρες τρίχες λίγο πριν βγεις σε πρώτο ραντεβού; Ορίστε η λύση

Το Root Retoucher έρχεται με μια μοναδική συλλογή 5 αποχρώσεων: Ξανθό Ανοικτό, Ξανθό Σκούρο, Καστανό, Καστανό Σκούρο και  για τις πιο μοντέρνες Ακαζού για έως 25 εφαρμογές, ενώ φεύγει με ένα μόνο λούσιμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ