Ομορφιά : Μαλλιά29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Δραστικές αλλαγές | Μετά το χρώμα, η Δέσποινα Βανδή άλλαξε και το κούρεμά της

Μία (ακόμη) ευχάριστη έκπληξη

Δραστικές αλλαγές | Μετά το χρώμα, η Δέσποινα Βανδή άλλαξε και το κούρεμά της

Τη μία αλλαγή μετά την άλλη κάνει την περίοδο αυτή στα μαλλιά της η Δέσποινα Βανδή, απολαμβάνοντας την πλήρη ελευθερία κινήσεων και πειραματισμού που της επιτρέπουν το σχήμα του προσώπου και τα αρμονικά χαρακτηριστικά της. Η τραγουδίστρια που τον τελευταίο καιρό άνοιξε τον χρωματικό της τόνο καλωσορίζοντας ένα φωτεινό και άκρως κολακευτικό bronde, δεν σταμάτησε εκεί.

Έτσι, άφησε πίσω της τα πολύ μακριά μαλλιά που έφταναν λίγο κάτω από το ύψος του στήθους, για να υιοθετήσει ένα chic μεσαίο μήκος. Λίγο πιο μακρύ από το lob, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να το χαρακτηρίσουμε ως μακρύ καρέ, είναι μία ενδιαφέρουσα αλλαγή που έφερε νέο αέρα στην εμφάνισή της και προσέδωσε στην όψη των μαλλιών της extra όγκο και επιπλέον ζωντάνια.

Αν δεν είσαι fan του φιλαρίσματος όσο κι αν προσπαθούν οι φίλες σου να σε πείσουν ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία hairtrends, αλλά προτιμάς το ενιαίο ομοιόμορφο μήκος, ενδεχομένως να κάνεις ένα save το κούρεμα της Δέσποινας Βανδή για να το δείξεις μελλοντικά στον κομμωτή σου.

Baby steps

Ακόμη, αν σκεφτόσουν να τα κόψεις καρέ αλλά ακόμη διστάζεις να αποχωριστείς μια και καλή τη μακριά σου χαίτη, μπορείς να επιχειρήσεις μία πιο σταδιακή μετάβαση, υιοθετώντας μαλλιά μεσαίου μήκους όπως η κριτής του J2US:

Δραστικές αλλαγές | Μετά το χρώμα, η Δέσποινα Βανδή άλλαξε και το κούρεμά της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ