Ομορφιά : Μαλλιά16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Ελεονώρα Μελέτη | Μόλις έγινε κοκκινομάλλα!

Δες το νέο της look

Ελεονώρα Μελέτη

Δεν είναι ότι δεν την έχουμε ξαναδεί με τέτοια απόχρωση στα μαλλιά της, αλλά αυτή τη φορά και με αυτό το μήκος, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της δείχνει να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Όπως κατάλαβες, μιλάμε για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τόλμησε να γίνει gingerhead και το αποκάλυψε μόλις μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κόκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: «Νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζέσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω» έγραψε η ίδια.

View this post on Instagram

Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό… #ginger #gingerhead #redginger #newlook915 @panoskallitsis @panoskallitsissalon

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Η τάση του κόκκινου σε όλες του τις εκδοχές κυριαρχεί εδώ και 2 σεζόν με πολλές celebrities να έχουν υποκύψει σε αυτήν. Η αλήθεια είναι πώς η μεταμόρφωση της Ελεονώρας Μελέτη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αυτή η αλλαγή σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ γιατί ήδη ανυπομονούμε πώς η ίδια θα το διατηρήσει, με τι μακιγιάζ θα το συνοδεύσει και αν θα εξακολουθήσει να έχει τόσο μακρύ μήκος ή μας ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη.

Δες επίσης: Χρώμα μαλλιών για καστανές | 10 αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και μπορείς να κάνεις τώρα στα μαλλιά σου

Ορίστε και η Ελεονώρα Μελέτη με κόκκινα μαλλιά το 2011 …

Ελεονώρα Μελέτη | Μόλις έγινε κοκκινομάλλα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network