Ομορφιά : Μαλλιά27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Πιο ξανθιά από ποτέ!

Yay or nay στη νέα της αλλαγή;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξανθιά

Διάθεση για αλλαγές φαίνεται πως έχει την τελευταία περίοδο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς δεν σταματά να τολμά την μια αλλαγή μετά την άλλη στα μαλλιά της. Ειδικότερα, η αθλητικογράφος σήμερα το πρωί μας ξάφνιασε και πάλι, αφού την είδαμε να ποζάρει με τα νέα της ξανθά μαλλιά.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Με ακόμη πιο κοντά μαλλιά και νέο χρώμα (pic)

The blondie squad:

Όπως θα δεις στην ανάρτηση που ακολουθεί, η δημοσιογράφος εμπιστεύτηκε την hair stylist Χρυσούλα Πετράκη, και το αποτέλεσμα δεν την απογοήτευσε: Κάθε άλλο – της πάει πολύ η νέα της ξανθιά απόχρωση.

Αν είσαι και εσύ γενικότερα #teambrunette, ίσως αναθεωρήσεις όταν δεις την Ευρυδίκη με αυτήν την μοντέρνα απόχρωση του ξανθού, που ίσως σε βάλει σε σκέψεις για το δικό σου επόμενο hairmakeover. Το ξανθό που επέλεξε η Ευριδίκη ανήκει στις ψυχρές αποχρώσεις και ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Παράλληλα, η ίδια διατήρησε ένα τόνο πιο σκούρο την ρίζα της ενώ το αποτέλεσμα πολύ νεανικό και φρέσκο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Έκοψε τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά

Φωτογραφία της με το νέο look ανέβασε η ίδια η Ευρυδίκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Saying hello to blonde Evridiki».

Πώς σου φαίνεται η «blonde hair don’t care» Ευρυδίκη;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ