Ομορφιά : Μαλλιά30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Garnet | Η απόχρωση που θα σε πείσει να γίνεις κοκκινομάλλα

Η statement απόχρωση της χρονιάς που θα θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις.

κόκκινα μαλλιά 2020

Δεν είναι μυστικό πως τα κόκκινα μαλλιά αποτελούν statement. Φέτος έχουν κάνει δυναμικό comeback με τις πιο χάλκινες και πυρόξανθες αποχρώσεις να αναδεικνύονται σε top hair trends της χρονιάς. Εάν όμως δεν έχεις γεννηθεί ginger, η υιοθέτηση της τάσης, ειδικά αν είσαι καστανή, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα tricky. Ευτυχώς η νέα τάση στα κόκκινα μαλλιά 2020 ευνοεί τις μελαχρινές!

Ακμή στην πλάτη | Από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται;

Κόκκινα μαλλιά 2020: Η it απόχρωση της φετινής χρονιάς

Ανάμεσα στο βαθύ και το έντονο κόκκινο, το garnet είναι η νέα it ginger απόχρωση, που κολακεύει τα περισσότερα δέρματα. Κάτι το οποίο σαν σωστές hair snobs, εκτιμάμε ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη απόχρωση είναι το πόσο ευέλικτη είναι. Στη σκιά μοιάζει με ζεστό καστανό με υποτόνους κόκκινου, ενώ κάτω από το φως του ηλίου αναδεικνύεται ο φωτεινός κατακόκκινος χαρακτήρας της. 

Η Selena Gomez έκανε το πιο δημοφιλές κούρεμα των ’90s

Με πιο σκούρες ρίζες και κόκκινους υποτόνους στα μήκη, το garnet αποτελεί την ιδανική wearable απόχρωση τόσο για το καλοκαίρι, όσο και για το χειμώνα που θα έρθει.

Inspiration time!

Ένα από τα πρώτα fashion girls που τόλμησαν την εν λόγω τάση και μας έκαναν να ερωτευθούμε την κόκκινη αυτή απόχρωση ήταν η Zendaya. Εμείς βέβαια σκρολάραμε στο Instagram, και βρήκαμε όλες όσες τη δοκίμασαν μετά από εκείνη, για να ξέρεις ακριβώς τι να δεις στον colorist σου όταν πας στο κομμωτήριο. Voilà:

Είναι αλήθεια! Με αυτήν την DIY μάσκα 2 υλικών, η ακμή εξαφανίζεται μέσα σε ένα βράδυ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ