Ομορφιά : Μαλλιά12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Grown Alchemist | Πώς ένα brand φέρνει τη βιολογία στην ομορφιά και τι σημαίνει πρακτικά αυτό

Είσαι έτοιμη για τη ριζική αυτή αλλαγή;

Grown Alchemist | Πώς ένα brand φέρνει τη βιολογία στην ομορφιά και τι σημαίνει πρακτικά αυτό<img src="https://bold.adman.gr/banner?webspace=26428&auto=1&rnd=[timestamp]" style="width:1px !important;height:1px !important;" />

Και μετά από όλα αυτά που έχουμε δει στο Instagram, την επέλαση των αφών Kardashian και την καταστροφή οποιοδήποτε αυθεντικού στοιχείου, έρχεται ένα brand, σαν όαση στην έρημο, να υποστηρίξει το μότο “Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα” και να ενισχύσει την πεποίθηση ότι η αληθινή ομορφιά έρχεται εκ των έσω και έτσι πρέπει να λειτουργούμε από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για την αυστραλιανή μάρκα περιποίησης επιδερμίδας Grown Alchemist, που ξεχωρίζει από ότι έχουμε δει έως τώρα γιατί ενσωματώνει πλήρως τη δύναμη των καινοτόμων ενεργών συστατικών και την ικανότητά τους να αλλάξουν ριζικά την «ομορφιά».

Είσαι έτοιμη για την ριζική αυτή αλλαγή;

To brand ιδρύθηκε από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη προϊοντικών συνθέσεων που οδηγούν τις αλλαγές σε μια νέα εποχή βιολογικά προηγμένων προϊόντων διατροφο-κοσμετολογίας (nutricosmetics), προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου και σώματος) και προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Ας δούμε το παρασκήνιο όμως και τι πραγματικά συμβαίνει.

Όλα καταλήγουν στη βιολογία. Το ανθρώπινο σώμα εναντιώνεται σε οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως ξένο ή τοξικό. Η αντίδραση αυτή προκαλεί ελεύθερες ρίζες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία γήρανσης. Πολλά από τα συνθετικά συστατικά, τα οποία υπόσχονται μείωση των σημαδιών γήρανσης, στην πραγματικότητα μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό. Τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα Grown Alchemist έχουν φυσική προέλευση και συνεπώς είναι απολύτως συμβατά με την ανθρώπινη βιολογία.

Κατανοώντας δηλαδή την σημασία της χρήσης ενεργών, φυσικών συστατικών στην περιποίηση της επιδερμίδας, ενεργοποιούνται οι βιολογικές λειτουργίες που υποστηρίζουν την υγιή επιδερμίδα.

Να σημειώσουμε επίσης σε αυτό το σημείο ότι μιλάμε για brand που τα προϊόντα του δεν δοκιμάζονται σε ζώα, έχει ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τα συστατικά του είναι οργανικά και άριστης ποιότητας.

Πριν γίνει η αποκάλυψη του brand, εγώ είχα την ευκαιρία να δω όλα τα προϊόντα και την τεράστια ποικιλία σειρών, ωστόσο ένα είναι αυτό που θέλω εδώ και τώρα, γιατί έχω την αίσθηση έως και βεβαιότητα ότι δεν φροντίζουμε τόσο τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας όσο θα έπρεπε.

Grown Alchemist | Πώς ένα brand φέρνει τη βιολογία στην ομορφιά και τι σημαίνει πρακτικά αυτό<img src="https://bold.adman.gr/banner?webspace=26428&auto=1&rnd=[timestamp]" style="width:1px !important;height:1px !important;" />

Έτσι, το Detox Shampoo είναι το τέλειο προϊόν για καθαρισμό και αποτοξίνωση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής από ελεύθερες ρίζες που μεταβολίζονται από το σώμα ως αποτέλεσμα παραγόντων όπως η διατροφή και περιβαλλοντικών παραγόντων όπως τα βαρέα μέταλλα που συναντώνται στη μολυσμένη ατμόσφαιρα και η ακτινοβολία UVB/UVA από τον ήλιο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, διευκολύνει τη διαχείριση των μαλλιών και τα ενδυναμώνει χωρίς να προκαλεί φθορές στα μαλλιά ή στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντάς τα καθαρά, λαμπερά και αποτοξινωμένα.

Ps. Σαν beauty instagramer δε θα μπορούσα να μην πω ότι μιλάμε επίσης για ένα brand τόσο instagram-ικό που δε θα σταματάς να απαθανατίζεις τις νέες όσο και τις χρησιμοποιημένες φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network