Ομορφιά : Μαλλιά01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Η Δούκισσα Νομικού έγινε μετά από 3 χρόνια και πάλι κατάξανθη

Το χαρακτηριστικό barbie look της επέστρεψε.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε μετά από 3 χρόνια και πάλι κατάξανθη

Μπορεί να τη γνωρίσαμε με κατάξανθα barbie like μακριά μαλλιά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Δούκισσα Νομικού είχε υιοθετήσει ένα πιο dirty blonde look. Ο low maintenance χαρακτήρας του μπορεί να ήταν αυτός που την παρακίνησε να το υιοθετήσει, καθώς τώρα που είναι μαμά ο χρόνος της είναι πολύ περιορισμένος.

Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της στην απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση

Όλα δείχνουν όμως πως η Δούκισσα λησμόνησε τον παλιό κατάξανθο εαυτό της και έτσι αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, ο οποίος επανέφερε την signature απόχρωση των μαλλιών της.

«Ξανθιά ξανά μετά από 3 χρόνια. Με τον @panoskallitsis μετά από καιρό. Είπαμε να βγάλουμε μια φώτο. Κι ας φοράμε μάσκες. «Εγώ πάντως χαμογελάω», του λέω. «Κι εγώ», μου λέει», έγραψε η Δούκισσα πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της.

Chocolate Chai | Το χρώμα που θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου φέτος το φθινόπωρο και δεν το ξέρεις

Στο story της δεν παρέλειψε να παραδώσει και μαθήματα social distancing στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα: Με το hashtag #wearadamnmask, κάλεσε τους ακόλουθούς της να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους από τον κορονοϊό φορώντας προστατευτική μάσκα σε δημόσιους χώρους.

Δες το νέο hair look της:

Η Δούκισσα Νομικού έγινε μετά από 3 χρόνια και πάλι κατάξανθη

Το προηγούμενο hair look της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ