Ομορφιά : Μαλλιά22 ΜΑΪΟΥ, 2020

Η επιστροφή στα κομμωτήρια ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική!

Ένα μήνυμα αγάπης από τους επαγγελματίες κομμωτές προς όλες τις γυναίκες #PROSAREBACK

Η επιστροφή στα κομμωτήρια ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική!

Μην μας πεις ότι δεν είσαι από αυτές που μετρούσες τις ημέρες μέχρι να ανοίξει το αγαπημένο σου μέρος προκειμένου να το επισκεφτείς και να απολαύσεις όχι μόνο μία ανανέωση στα μαλλιά σου αλλά και μία εμπειρία περιποίησης.

Τα κομμωτήρια είναι πλέον ανοιχτά και με μια τηλεοπτική καμπάνια γεμάτη συναίσθημα, η L’Oréal Professional Products καλωσορίζει και πάλι τους επαγγελματίες κομμωτές που ύστερα από πενήντα ημέρες lockdown είναι ξανά κοντά μας.

Με τίτλο «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά», η καμπάνια αφηγείται μέσα από τα μάτια των ίδιων των κομμωτών, τη μοναδική σχέση που τους δένει με τις γυναίκες και την αγάπη που τρέφουν οι ίδιοι για την τέχνη τους.

Για τους επαγγελματίες κομμωτές, αυτό που κάνουν είναι πολλά περισσότερα από μια απλή δουλειά. Βρίσκονται δίπλα μας προκειμένου να μας κάνουν να  νιώθουμε όμορφα, με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Η επιστροφή στα κομμωτήρια ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική!

Για τους κομμωτές, κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και η σχέση τους μαζί της ιδιαίτερη, ζεστή, γεμάτη συναίσθημα. Το συναίσθημα αυτό δε σταμάτησε ποτέ, ακόμα κι όταν έκλεισαν τα κομμωτήρια. Η ομορφιά λοιπόν «άνοιξε» ξανά και οι κομμωτές περιμένουν να υποδεχθούν όλες τις γυναίκες στο κομμωτήριο τους, με απόλυτη ασφάλεια. 

Μετά το #istandforpros, η καμπάνια «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά» έρχεται για να συμπληρώσει μια σειρά από πρωτοβουλίες που έλαβε η L’Oréal Professional Products προκειμένου να υποστηρίξει τους επαγγελματίες κομμωτές, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες ότι η κομμωτική είναι μια ολόκληρη τέχνη που συνδυάζει μαγικά τη δημιουργία με την ανθρώπινη επαφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network