Ομορφιά : Μαλλιά30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2020

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα -και όχι δεν είναι περούκα!

Δεν θα πούμε ψέματα… την προτιμούσαμε καστανή!

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα -και όχι δεν είναι περούκα!

Μέρα παρά μέρα κάποιο μέλος της οικογένειας Kardashian/Jenner φαίνεται να αλλάζει το hair look του. Οι αλλαγές στα μαλλιά τους είναι πλέον τόσο συχνές, που σχεδόν περνούν αδιάφορες. Όχι όμως και η πιο πρόσφατη. Ο λόγος για την αλλαγή που έκανε η Kim Kardashian, η οποία εκτός από το ότι ήταν πραγματικά δραματική, -ίσως για πρώτη φορά!- δεν ήταν περούκα!

No makeup makeup | 5 βήματα για τέλειο φυσικό μακιγιάζ

Πιο συγκεκριμένα, η ριάλιτι σταρ απαρνήθηκε το signature καστανό hair look της και έγινε ginger βάφοντας τα μαλλιά της σε μια φλογερή κόκκινη απόχρωση. Αρχικά έδειξε το νέο της look στα stories της, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε μια sleek αλογοουρά. Στη συνέχεια γύρισε ένα βιντεάκι για το feed του κομμωτή της, Chris Appleton, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ’90s inspired top knot. “Έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα, τα λατρεύετε;” είπε δείχνοντας το νέο της look.

Η Δήμητρα Ματσούκα έβαψε τα μαλλιά της | Για πρώτη φορά με αυτό το hair look

Το γεγονός ότι πρόκειται για τα φυσικά της μαλλιά, και όχι για κάποια περούκα, όπως γίνεται συνήθως, επιβεβαίωσε και ο Appleton μέσω του προφίλ του στο Instagram. “Κοκκινομάλλα” έγραψε κάτω από το post του. “Δεν είναι περούκα”.

Δεν είσαι μόνη σου! 10 celebrities δείχνουν τα σπυράκια στο πρόσωπό τους

Δες το νέο της hair look:

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα -και όχι δεν είναι περούκα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network