Ομορφιά : Μαλλιά12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Jennifer Lopez | Κουρεύτηκε και δείχνει πιο νέα από ποτέ

Το νέο look της Jennifer Lopez που θα σε βάλει σε σκέψεις αν θέλεις να δείχνεις νεότερη

Jennifer Lopez | Κουρεύτηκε και δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η Jennifer Lopez μας έχει συνηθίσει σε hair makeovers, καθώς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνει καριέρα έχει πειραματιστεί πολύ με τα μαλλιά της. Η Λατίνα star δεν διστάζει να δοκιμάζει διάφορα hair styles κατά καιρούς, επεμβαίνοντας είτε στο χρώμα, είτε στο μήκος, είτε και στα δύο.

Αυτά είναι τα πραγματικά μαλλιά της Jennifer Lopez τώρα

Άλλα από αυτά μας άρεσαν και άλλα όχι, με αγαπημένο μας το signature bronde της, το χρώμα που έχει καθιερώσει πολλά χρόνια τώρα ως μια από τις πιο σέξι αποχρώσεις, με πολλές γυναίκες διεθνώς να θέλουν να το αποκτήσουν. Πρόκειται για ένα γλυκό καστανό με πολλά ξανθά highlights που κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν σα να τα ξάνοιξε ο ήλιος.

Η ’90s τάση στα μαλλιά που λατρεύει το Hollywood

Ευτυχώς λοιπόν αυτή τη φορά που χρειαζόταν μια ανανέωση, δεν πείραξε το χρώμα της, αλλά το κούρεμά της. Ειδικότερα, η Jennifer Lopez επισκέφθηκε τον hair expert Chris Appleton και τον εμπιστεύτηκε να της κόψει ένα πολύ νεανικό μακρύ καρέ. Η star δείχνει πανέμορφη με και με πιο κοντά μήκη, ενώ μας αρέσει πολύ και ο όγκος που δίνει στα μαλλιά της αυτό το κούρεμα.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, η τραγουδίστρια μοιάζει πολύ πιο fresh και ανανεωμένη, ακολουθώντας ένα από τα hair trends της σεζόν:

View this post on Instagram

Jlo – don’t be so intense – me 🥴 #newcut

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network