Ομορφιά : Μαλλιά25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Long hair, don’t care: Όταν οι celebrities ξεχνούν να… κουρευτούν!

Τελικά η Ραπουνζέλ μπορεί να μην υπήρχε μόνο στα παραμύθια, αλλά και στο κόκκινο χαλί!

Long hair, don't care: Όταν οι celebrities ξεχνούν να... κουρευτούν!

Μπορεί τα κοντά μαλλιά να έχουν επιστρέψει δυναμικά και η επέλαση του καρέ να μην έχει τέλος, ωστόσο η αγάπη για τα μακριά και άκρως θηλυκά μαλλιά δεν θα καταφέρει να ξεπεραστεί ποτέ.

Έτσι, λοιπόν, αν και γράφουμε κάθε μέρα για μία νέα celebrity που έκοψε τα μαλλιά της, ήρθε η ώρα να αποθεώσουμε και αυτές που απλά αποδεικνύουν ότι το μήκος των μαλλιών, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν είναι ποτέ αρκετό.

Είχαμε μιλήσει πριν από αρκετό καιρό για το trend των μαλλιών άλα Ραπουνζέλ, ωστόσο φαίνεται ότι η μανία αυτή ακόμα καλά κρατεί και δεν είναι λίγες οι διάσημες που είδαμε τις τελευταίες μέρες να την έχουν υιοθετήσει.

Δες τις πιο διάσημες… Ραπουνζέλ, που λένε όχι στο κοντό καρέ και υποδέχονται τον χειμώνα με τα πιο μακριά μαλλιά που είχαν ποτέ:

Έχει αλλάξει πολλά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά της, αλλά αυτή τη φορά η POP τραγουδίστρια κατέληξε στη φυσική της μελαχρινή απόχρωση και σε μακρύ μήκος. Σου πάει πολύ, Demi!

Η Jennifer Lopez με ίσια μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες να γλυκαίνουν το πρόσωπο της. Ένα μόνο θα πω. Ηot, hot, hot!

H πλέον ξανθιά Kim έχει υιοθετήσει και αυτή την σέξι αυτή τάση και ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Είτε με ίσια μαλλιά ή ακόμη και με ελαφριές μπούκλες, το οβάλ πρόσωπο της φαίνεται πάντα κομψό και φυσικά με το καλύτερο μακιγιάζ.

Και η Ariana είναι fan των πολύ μακριών μαλλιών! Το οβάλ σχήμα στο πρόσωπο της τής επιτρέπει να κάνει διάφορα styling στα μαλλιά της, αν και τα βλέπουμε σπάνια, αφού η μικροσκοπική τραγουδίστρια, είναι ερωτευμένη με τις ψηλές αλογοουρές.

Ίσως τελικά η Ραπουνζέλ να μην υπήρχε μόνο στα παραμύθια αφού η Minaj αυτή τη φορά επέλεξε πολύ - πάρα πολύ - μακριά extensions. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι και πολύ πρακτικά, αφού δε θα χρειάζεται να σκουπίζει το σπίτι της, θα το κάνουν τα μαλλιά της γι ' αυτήν. Sorry Nicki!

Lilly CollinsΤο είδες και σε ξάφνιασε και αν δεν το είδες ακόμη ετοιμάσου να ξαφνιαστείς. Η Lily Collins μπορεί να θεωρούνταν η "συντηρητική" ηθοποιός που δεν αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της ποτέ, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.

Η βασίλισσα του Coachella, όσες αλλαγές και να κάνει στα μαλλιά της, πάντα επιστρέφει στα πλούσια και πολύ μακριά extensions. Ε, δεν της έχει δοθεί και άδικα ο τίτλος της βασίλισσας, λοιπόν!

Πολύ μακριά μαλλιά σε σοκολατί απόχρωση φαίνεται να είναι το hair styling που θα κρατήσει η Ελένη, μέχρι τουλάχιστον να μπεί το 2018!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network