Ομορφιά : Μαλλιά01 ΜΑΪΟΥ, 2018

Τα macaron buns είναι η απάντηση στα κλασσικά κοτσιδάκια – και είναι το τέλειο χτένισμα για την Πρωτομαγιά!

Πολύ πιο κομψά από τα space buns και πολύ πιο fun από τα κλασσικά κοτσιδάκια, τα macaron buns είναι η τάση που θέλεις να υιοθετήσεις τώρα!

macaron buns

Μπορεί να έχουμε μιλήσει ήδη για τα space buns και για το πώς έγιναν το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, όμως οι τάσεις αλλάζουν γρήγορα και ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο: τα macaron buns.

Ένα χτένισμα που θυμίζει κάτι ανάμεσα στις εντυπωσιακές πλεξίδες των πρωταγωνιστριών του GoT και τα ατημέλητα κοτσιδάκια της Josephine Skriver, και που είναι αυτή τη στιγμή το αγαπημένο των Γαλλίδων.

Με τόσο γλυκιά ονομασία άλλωστε, πώς να μην είναι;

Τα είδαμε στο Pinterest, όπου σιγά σιγά γίνονται όλο και πιο διάσημα, αφού φαίνεται όπως ανακοίνωσε και η ίδια η σελίδα η αναζήτηση με τον όρο «macaron buns» έχει αυξηθεί τελευταία κατά 170%! Και αν κάτι γίνεται τόσο γρήγορα trend στο Pinterest, ξέρεις αμέσως ότι είναι και επίσημα trend παγκοσμίως.

Όπως θα δεις και στις παραπάνω φωτογραφίες λοιπόν, πρόκειται για χαμηλά και μικρά στρογγυλά κοτσιδάκια, που το σχήμα τους θυμίζει έντονα τα λαχταριστά macarons. Καταλαβαίνεις έτσι, ότι είναι κάτι παραπάνω από εύκολο να τα δημιουργήσεις και μόνη σου σε οποιαδήποτε εκδοχή τους, δηλαδή είτε στριφογυριστά, είτε messy ή είτε ακόμη και σε πλεξίδες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πρώτον μια σωστή χωρίστρα, έπειτα να φτιάξεις τα buns σου και τέλος να ψεκάσεις με λίγη λακ!

Best of network