Ομορφιά : Μαλλιά07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Μετά από πολύ καιρό, η Lady Gaga άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο ωραία από ποτέ

Νέο look μετά από πολύ καιρό

Lady Gaga

Μας είχε συνηθίσει διαφορετικά, να την βλέπουμε με άλλο look σε κάθε της εμφάνιση. Μέχρι που η πρωταγωνίστρια του «A Star is born» ηρέμησε και το ξανθό πλατινέ χρώμα στα μαλλιά της έγινε και το χαρακτηριστικό της. Όμως, επειδή μιλάμε για την Lady Gaga και τίποτε δεν είναι δεδομένο, η ίδια έκανε μία αλλαγή που πολύ περιμέναμε και ακόμα περισσότερο μας άρεσε.

Συγκεκριμένα, στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, μπορεί η ίδια να θέλει να δείξει τον πολυβραβευμένο δίσκο της, εμείς όμως προσέξαμε τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της, που δεν είναι άλλη από ένα σούπερ ζωηρό και ζωντανό ροζ!

View this post on Instagram

A year ago, A Star was Born, and here we are 6 times pink platinum

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Το χρώμα συνιστά μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στα νύχια και τα ρούχα. Όσον αφορά το χρώμα στα μαλλιά, όμως, έχουμε να δηλώσουμε ότι σαν αλλαγή είναι μία από τις επιλογές που σίγουρα θα σε ανανεώσουν αλλά επειδή συνιστά παράλληλα και κάτι αρκετά επικίνδυνο για την υγεία των μαλλιών σου, εμείς προτείνουμε να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές και όταν πάρεις την απόφαση, εμείς εκεί θα είμαστε για να σε στηρίξουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network