Ομορφιά : Μαλλιά13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Μόλις ανακαλύψαμε το καλύτερο χρώμα μαλλιών για ξανθές του φετινού χειμώνα

Το είδαμε στην Natalie Portman και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Μόλις ανακαλύψαμε το καλύτερο χρώμα μαλλιών για ξανθές του φετινού χειμώνα

Μήπως δεν έχεις αλλάξει ακόμα το χρώμα των μαλλιών σου για το χειμώνα; Δεν σε αδικούμε! Πρακτικά είναι ακόμα καλοκαίρι εκεί έξω. Επειδή όμως το κρύο αναπόφευκτα θα έρθει, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς. Πριν κλείσεις ραντεβού για βαφή στο κομμωτήριο και ζητήσεις τις κλασικό σοκολατί που κάνεις κάθε χρόνο, σκέψου την πιθανότητα να κάνεις κάτι διαφορετικό φέτος το χειμώνα: Το Smoky gold είναι κάτι σαν την ανανεωμένη εκδοχή του balayage και βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της λίστας μας με τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για ξανθές.

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν πιο ψυχρές αποχρώσεις για τους κρύους μήνες του χρόνου, ωστόσο το smoky gold θα είναι σίγουρα μία από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για τα μαλλιά φέτος το χειμώνα, σύμφωνα με την celebrity colorist, Cassondra Kaeding. Πρόκειται για μια ανανεωμένη εκδοχή του σκούρου ξανθού, ένα τέλειο κράμα από χρυσαφί και espresso τόνους.

Celebrity inspiration

View this post on Instagram

😻 Who loves a 🍯 #balayage highlight?? #Smokygold ______________________________________________ #ckaedingcolor #redkenbrandambassador

A post shared by Cassondra Kaeding (@ckaedingcolor) on

Μία από τις celebrities που έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση είναι η πάντα κομψή Natalie Portman. «Το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι ανοιχτό καστανό, οπότε της έκανα ένα μελί balayage», λέει η Cassondra. «Οι ρίζες της είναι πιο σκούρες και έτσι δημιουργήθηκε ένα χρυσαφί εφέ», εξηγεί.

Φοβάσαι ότι οι χρυσοί τόνοι θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν κίτρινα; Η Rita Hazan, η colorist που κρύβεται πίσω από τις υπέροχες χρυσαφί ανταύγειες της Beyoncé, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει λόγος. «Το χρυσό δεν είναι πορτοκαλί ή κίτρινο», εξηγεί. «Είναι πολύ απαλό ξανθό με πολλές διαστάσεις».

Μία ακόμα celebrity που λάτρεψε τη συγκεκριμένη τάση είναι και η Katherine Schwarzenegger. Η βάση της είναι βρώμικο ξανθό (aka dirty blonde), ενώ οι χρυσοί τόνοι επικεντρώνονται κυρίως στις άκρες των μαλλιών της, γεγονός που της επιτρέπει να κάνει «κοπάνες» από τα συχνά ραντεβού για ανανέωση της βαφής στο κομμωτήριο. Στα plus το ultra chic μακρύ καρέ κούρεμά, που της πάει πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network