Ομορφιά : Μαλλιά15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Νάντια Μπουλέ | Για πρώτη φορά έκοψε τα μαλλιά της τόσο κοντά

Εσύ θα το τολμούσες στη θέση της;

Νάντια Μπουλέ | Για πρώτη φορά έκοψε τα μαλλιά της τόσο κοντά

H Νάντια Μπουλέ είναι μία από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με το στιλ και την εμφάνισή τους. Έτσι, αν και αγαπάει το ξανθό χρώμα, την έχουμε δει πολλές φορές να τολμάει διαφορετικά μήκη και χτενίσματα στα μαλλιά της. Εδώ και αρκετό καιρό βέβαια έχει υιοθετήσει το καρέ, το οποίο της πάει πολύ.

View this post on Instagram

Δεν ξέρω τι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη, αλλά αυτό το γουργουρητό στο στομάχι για το ξεκίνημα της σεζόν, ξεσπά στα μαλλιά μου. Ποιός να μου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μου άρεσε να τα κόβω κοντά! Thank you @n.a_alexiou που μου το κάνετε τόσο εύκολο ♥️

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule) on

Φαίνεται όμως πως τα κοντά μαλλιά της αρέσουν ιδιαίτερα και έτσι δεν δίστασε να τα κόψει ακόμα περισσότερο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το νέο της hair style, που είναι ένα κομψό φιλαριστό καρέ. Μάλιστα συνόδευσε αυτές τις εικόνες και με μία μικρή «εξομολόγηση» στην οποία αποκαλύπτει ότι κάθε Σεπτέμβρη αλλάζει τα μαλλιά της. Πλέον της αρέσει να τα κόβει κοντά.

Εμείς επικροτούμε πλήρως την απόφασή της, μιας και το συγκεκριμένο look της πάει πάρα πολύ. Το ίδιο φαίνεται πως πιστεύουν και οι fans της, οι οποίοι έσπευσαν να της αφήσουν δεκάδες κολακευτικά σχόλια. Πάντως αφού «πήρε φόρα» να πούμε σε αυτό το σημείο ότι θα θέλαμε πολύ να τη δούμε και ένα bowl cut σαν αυτό της Ράνιας Κωστάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network