Ομορφιά : Μαλλιά10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός από τη L’Oréal Professionnel για επαγγελματίες κομμωτές είναι εδώ! Δες πώς θα πάρεις μέρος

Η ώρα σου να ξεχωρίσεις είναι τώρα!

διαγωνισμός

Είσαι επαγγελματίας κομμωτής και θέλεις να ξεδιπλώσεις την δημιουργικότητά σου; Έχεις ταλέντο και το εκφράζεις μέσα από ξεχωριστά χτενίσματα;

Τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον πιο μεγάλο διαγωνισμό για επαγγελματίες κομμωτές που διοργανώνει το MissBloom.gr και η L’Oréal Professionnel.

Αν πάλι δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον χώρο αλλά ακολουθείς τις τάσεις και σου αρέσει να τις υιοθετείς δημιουργώντας φρέσκα και in fashion hair looks, τότε βρίσκεσαι και πάλι στο σωστό σημείο, γιατί εδώ θα μπορέσεις να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι! 

Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός από τη L'Oréal Professionnel για επαγγελματίες κομμωτές είναι εδώ! Δες πώς θα πάρεις μέρος

Η σειρά Tecni.Art, η επαγγελματική σειρά Styling της L’Oréal Professionnel που ξεδιπλώνει το δημιουργικό ταλέντων των κομμωτών και τους εμπνέει να δημιουργήσουν τα πιο edgy και innovative hair looks που έχουν φανταστεί, σε προκαλεί να αναδείξεις το ταλέντο σου ώστε να δεις τον εαυτό σου να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Πώς θα λάβεις μέρος:

Στάδιο 1ο

Δημιούργησε ένα hair look με έμπνευση από την tecni.art και βγάλε 3 φωτογραφίες. 

Στο τέλος αυτού του άρθρου θα βρεις την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής στην οποία πρέπει να συμπληρώσεις το όνομά σου και να επισυνάψεις τις φωτογραφίες του hair look δικής σου επιμέλειας*.

* Look φρέσκο, δημιουργικό, urban, κοντά στο προφίλ και τη γαλλική ταυτότητα της μάρκας.

Διάρκεια: 1 μήνας

Στάδιο 2ο:

Η επιτροπή του Missbloom.gr (Ελένη Στασινοπούλου – Editor in chief Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Βασιλική Καρανζογιάννη – Beauty Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Μαρία Σταμάτη – Beauty Editor Mirror & Celebrity και Πέννυ Καρακάση – Fashion Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr) και η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της L’Oréal Professionnelθα κάνουν το απαραίτητο ξεδιάλεγμα και από όλες τις συμμετοχές θα αναδείξουν τους 5 επικρατέστερους.

Στάδιο 3ο:

Οι 5 συμμετέχοντες και όλες οι φωτογραφίες των hair looks τους θα συγκεντρωθούν σε ένα άρθρο στο MissBloom.gr το οποίο θα συνοδεύεται από ένα poll – ψηφοφορία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες να ψηφίσουν το δικό τους αγαπημένο τους hairlook αλλά και hair stylist/δημιουργό!

Διάρκεια: 1 εβδομάδα

Στάδιο 4ο:

O τελικός και μεγάλος νικητής θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και των επιτροπών!

Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός από τη L'Oréal Professionnel για επαγγελματίες κομμωτές είναι εδώ! Δες πώς θα πάρεις μέρος

Μάθε περισσότερα για την Tecni.Art εδώ

Τι κερδίζει ο μεγάλος νικητής:

Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την δουλειά του μέσα από ένα εκτενές άρθρο στο MissBloom.gr. Εκεί, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα αφιερωματικό βίντεο στον νικητή καθώς και όλες τις λεπτομέρειες του νικητήριου hair look.

Επίσης, ο hair stylist που θα ενθουσιάσει κοινό και επιτροπές θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του Madame Figaro όπου θα παρουσιάσει το νικητήριο χτένισμα μιλώντας παράλληλα για την έμπνευσή του αλλά και την εμπειρία του από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό!

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Είσαι επαγγελματίας κομμωτής και αγαπάς τα μαλλιά;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Για να δηλώσεις συμμετοχή πήγαινε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network