Ομορφιά : Μαλλιά15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

#OMG | Η πιο iconic μελαχρινή του Hollywood έγινε ξανθιά

Μετά τη Μαρία Κορινθίου και η Monica Bellucci σε μία πολύ εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά!

Ποιο είναι το σωστό κόκκινο κραγιόν ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας;

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που έχουν ταυτιστεί με ένα συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τις φανταστούμε με διαφορετικό. To πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παραπάνω περίπτωσης αποτελεί η Monica Bellucci που είναι ορκισμένη μελαχρινή και όλοι θα πίστευαν πως θα θα την «σκότωνε» οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός από το σκούρο σκαστανό/μαύρο.

Τα φαινόμενα όμως πολλές φορές απατούν και κάπως έτσι η Ιταλίδα ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μελαχρινά της μαλλιά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της και έγινε ξανθιά κλέβοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας απόλυτα θετικά σχόλια.

Δες ακόμη: H Gigi Hadid απέκτησε λευκά μαλλιά από την μία στιγμή στην άλλη

#OMG | Η πιο iconic μελαχρινή του Hollywood έγινε ξανθιά

Η είδηση ήρθε μέσω της παραπάνω φωτογραφίας που η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όμως λίγες ώρες αργότερα θέλησε να διαγράψει.

Η αλλαγή σίγουρα της πηγαίνει πολύ, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν πρόκειται για περούκα ή βαφή. Το μόνο βέβαιο είναι πως με το ξανθό καρέ εμφανίζεται στο νέο κύκλο της γαλλικής σειράς που συμμετέχει, με τίτλο «Dix Pour Cent».

Αν ρωτάτε πάντως τη γνώμη μας, αν και μας αρέσει αρκετά, ελπίζουμε να επιστρέψει και πάλι στο μεσογειακό καστανό που την έχει αναδείξει ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως.

Δες ακόμη: Μαρία Κορινθίου | Οι πρώτες φωτογραφίες με κατάξανθα μαλλιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network