Ομορφιά : Μαλλιά16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

Penelope Cruz | Έγινε ξανθιά

Δες το νέο hair look της Λατίνας σταρ.

Penelope Cruz | Έγινε ξανθιά

Άλλη μία από τις “κλασικές” μελαχρινές του Hollywood φαίνεται ότι αποφάσισε να υιοθετήσει το ξανθό. Η Penelope Cruz είναι μία από τις σταρ που δύσκολα θα φανταζόμασταν ξανθιά. Κι όμως, στο βίντεο που ανέβασε στο IGTV της στο Instagram το είδαμε κι αυτό! Στόχος του βίντεο στο οποίο συμμετέχουν πολλοί celebrities που ανήκουν στη Λατινοαμερικανική κοινότητα είναι να ωθήσει το λαό των ΗΠΑ να πάει να ψηφίσει στις προσεχείς εκλογές. Όμως, πέρα από το πολιτικό μήνυμα δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το καινούριο look της Penelope.

Penelope Cruz | Έγινε ξανθιά

Παρόλο που δεν πρόκειται για ένα πλατινέ ξανθό αλλά μάλλον για ένα καστανόξανθο χρώμα, είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή για την ηθοποιό της οποίας τα μαύρα μαλλιά αποτελούσαν το σήμα-κατατεθέν της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η τεχνική της βαφής, καθώς ο colorist έχει δημιουργήσει ένα φωτεινό χρωματικό περίγραμμα γύρω από το πρόσωπο το οποίο είναι πιο σκούρο στις ρίζες και τα πίσω μήκη των μαλλιών.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν το ξανθό είναι προσωπική της επιλογή την οποία θα υιοθετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή κάτι που χρειάστηκε να κάνει για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα ταινία του Pedro Almodovar. Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε…

Κεντρική φωτο: Splash/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ