Ομορφιά : Μαλλιά16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Άλλαξε και πάλι χρώμα στα μαλλιά της!

Ποια απόχρωση είχε σειρά;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Άλλαξε και πάλι χρώμα στα μαλλιά της!

Οι γυναίκες στον τομέα “μαλλιά” θα λέγαμε πως μπορούμε να χωριστούμε σε δυο κατηγορίες: Στις πιο σταθερές που όταν βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει, δύσκολα το αλλάζουν ξανά και τις τολμηρές που ποτέ δεν επαναπαύονται σε κάτι για πολύ καιρό.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπερνάντο | Το σπίτι τους είναι (πια) γεμάτο ροζ και παιχνίδια

Στην δεύτερη κατηγορία συναντάμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να πειραματίζεται με τα looks τς.

Ain’t no comfort zone: Η ηθοποιός, συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε και το ροζ μαλλί που είχε υιοθετήσει τελευταία και έβαλε πλώρη για πιο…basic πράγματα. Πλέον η Πηνελόπη είναι και πάλι ξανθιά, επιλογή που είχε κάνει και στο παρελθόν και της πηγαίνει πολύ.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Πήρε 20 κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη και να πόσα έχασε μέχρι στιγμής

Back to blonde… κατά λάθος: Παρόλο που το λαμπερό ξανθό την αναδεικνύει, φαίνεται ότι η γνωστή ηθοποιός δεν ήθελε την αλλαγή αυτή. Ειδικότερα, όπως δήλωσε η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, το makeover έγινε κατά λάθος και δεν θα διαρκέσει και για πολύ.

Η γνώμη του κοινού: Μιας και την έκανε την αλλαγή όμως, η Πηνελόπη είπε να ρωτήσει την άποψη των followers της για το νέο hairlook της.

Δες το σχετικό story:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Άλλαξε και πάλι χρώμα στα μαλλιά της!

Η ίδια δήλωσε στο story: ” Θέλω να σας δείξω τα ξανθά μου μαλλιά να μου πείτε αν σας αρέσουν. Και να σας αρέσουν δεν θα μείνουν αλλά λέμε τώρα”.

Παρόλο λοιπόν που έχει πάρει την απόφασή της και δηλώνει αμετάκλητη, εσύ πώς την προτιμάς; Στην απόφασή σου θα βοηθήσει και η παρακάτω pic που πόσταρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σοτν λογαριασμό της:

View this post on Instagram

Τα καλοκαίρια μου είχαν πάντα μια αιωρα. Μια συγκεκριμένη. Από το 2000 την ίδια. Με κοίμισε σε άπειρα μέρη στην Ελλάδα, και την λάτρευα.. Πριν μερικές μέρες κάποιος πέρασε έξω απ το σπίτι μου στο χωριό και μου την έκοψε με ψαλίδι… Δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά ξέρω ότι ήθελα να μοιραστώ αυτή την ιστορία μαζί με αυτή τη φωτογραφία της καινούριας μου αιώρας. Μου την έστειλε ένας πολύ παλιός μου φίλος όταν τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι εγώ καλοκαίρι χωρίς αιωρα δεν μπορώ να κάνω… (drama queen) Και αν ξέρει πως μπορώ να τη φτιαξω. Σε 2 μέρες μου έστειλε αυτή. Τώρα αραζω εδώ και σκέφτομαι πως όσο συναισθηματικά δεμένη κι αν ήμουν με την αιωρα μου, έκλεισε τον κύκλο της και αντί να κάθομαι να κλαίω πάνω απ το χυμένο γάλα 🤔 καλά θα κάνω να ευχαριστηθώ την καινούρια αιωρα που με τόση καλοσύνη μου πρόσφερε ο παλιός μου φίλος, μιας και η παλιά είναι τόσο κατεστραμενη που δεν φτιάχνεται… Νομίζω πως αυτή η ιστορία μπορεί να ταυτιστεί με πολλές άλλες, με ή χωρίς αιώρα… 😜 #hammock #hammocklover #behappy #inspire #mysummer #colorblocking #myshelter #villagelife #siesta New hammock by Nestoras and @lacasadehamacas 🙏 Shot by hubby @fotisbenardo

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ