Ομορφιά : Μαλλιά04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

Πώς να πετύχεις το wet look του show Mary Katratzou, που είναι τόσο hot!

Με τα σωστά προϊόντα από Wella Professionals και ghd

Μιλάμε για το wet look καιρό τώρα και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις πιο θηλυκές, σαγηνευτικές μα και τόσο «φορέσιμες» τάσεις που θέλουμε να μην φύγει ποτέ από το προσκήνιο. Ένα look που μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα, ωστόσο μπορεί να «φορεθεί» όλο τον χρόνο.

Και δεν τα λέμε εμείς αλλά όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται περίτρανα μέσα από το φαντασμαγορικό show της Mary Katratzou που έβαλε χώρα στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το βράδυ της Πέμπτης, και είχε ως έναν από τους βασικούς του πρωταγωνιστές το βρεγμένο εφέ στα μαλλιά.

Δες επίσης: Mary Katrantzou | Glitter, χρώμα και wet look οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των beauty looks

Πίσω από τα hair looks ήταν η καλλιτεχνική ομάδα της Wella Professionals και οι κομμωτές του Wella Studio Athens.

Έμπνευση της σχεδιάστριας αποτέλεσε η «φύση» της ελληνικής ιστορίας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του brand.

Η σχεδιάστρια θέλησε να τιμήσει την καταγωγή της παρουσιάζοντας μια συλλογή από looks με διαφορετικές τεχνικές στα υφάσματα, με έμπνευση από τις τέχνες και την επιστήμη της εποχής που χτίστηκε ο ναός.

Αυτό που συνόδευσε όλες τις δημιουργίες ήταν ένα χτένισμα κομψό μα και απόλυτα γυναικείο. Όπως αναφέραμε, πρόκειται για μία από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά που μπορεί να ολοκληρώσει τόσο την καθημερινότητα μίας γυναίκας, όσο και μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Πώς να πετύχεις το wet look του show Mary Katratzou, που είναι τόσο hot!

Το εφέ του βρεγμένου σε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα, ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχημένα σε κάθε τύπο μαλλιών (ίσια, κυματιστά, ακόμη και μαλλιά με μπούκλες). Όσον αφορά το μήκος των μαλλιών, δεν υπάρχει περιορισμός. Είτε σε κοντέ καρέ ή σε μακριά μαλλιά, το wet look θα επιτευχθεί εξίσου εύκολα.

Για να πετύχεις κι εσύ το τέλειο wet look στα μαλλιά, απαραίτητα είναι 3 προϊόντα styling με δυνατό κράτημα και 1 εργαλείο styling επαγγελματικών επιδόσεων.

Συγκεκριμένα, τα hero προϊόντα για τα hair looks της βραδιάς του show ήταν τα εξής:
Wella Professionals EIMI Extra Volume Mousse
Wella Professionals EIMI Peral Styler
Wella Professionals EIMI Mystify Me Strong
ghd Air Professional Performance Hairdryer

Όλα ξεκινούν με την φόρμα που πρέπει να δοθεί στα μαλλιά αλλά και την φορά τους προς τα πίσω. Το κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα βοηθάει στο βρεγμένο εφέ, την διάρκεια, το λαμπερό αποτέλεσμα και το cool ύφος, προκειμένου να αποκτήσεις το εν λόγω look.

Τι λες; Φέτος θα το τολμήσεις;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ