Ομορφιά : Μαλλιά02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Πού θα βρεις vegan προϊόντα για τα μαλλιά

Τα Nature Box είναι εδώ

λάθη στα μαλλιά που σε δείχνουν μεγαλύτερη

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη τάση στην αγορά για προϊόντa που χαρακτηρίζονται ως “ηθικά”, ή αλλιώς “φιλικά προς το περιβάλλον”. Καθ’ότι ενημερωμένες για όσα συμβαίνουν γύρω μας και με συνείδηση για την συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον, πλέον αποζητούμε προϊόντα που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα αλλά και εταιρίες με αντίστοιχο προφίλ.

Όμως, το στοίχημα αυτών των προϊόντων είναι να συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά με την αποτελεσματικότητα.

Τα Vegan προϊόντα απαντούν σε όλες αυτές τις απαιτήσεις μιας και τα συστατικά τους είναι φυσικά, προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα και ακολουθούν πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Παράλληλα, είναι αποτελεσματικά σε κάθε επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν ενώ με την σωστή χρήση εγγυώνται με βάση την φυσική τους σφραγίδα, αποτελέσματα εφάμιλλα με αυτά των πιο «γνωστών» brands.

Οι καταναλωτές που επιλέγουν vegan προϊόντα δεν είναι απαραίτητο να είναι vegan. Όσον αφορά στις διατροφικές τους συνήθειες, είναι οι λεγόμενοι flexitarians, και αυτό δίνει μια μεγαλύτερη δυναμική σε αυτήν την νέα κατηγορία προϊόντων.

Όλος αυτός ο πρόλογος για να σου συστήσουμε τη νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών Nature Box που απαντά στις ανάγκες όσων ψάχνουν το κάτι παραπάνω στα προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Η σύνθεσή τους αποτελείται από 100% φυσικά έλαια καρπών και φρούτων, για τα οποία χρησιμοποιήθηκε μέθοδος εξαγωγής Cold-Press (διαδικασία ψυχρής εκχύλισης). Έτσι διατηρούνται όλες οι υψηλής ποιότητας βιταμίνες και αντιοξειδωτικά τους, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνες, τεχνητά χρωστικά και sulfates* (*αφορά στα σαμπουάν). Είναι πιστοποιημένα Vegan προϊόντα από τον διεθνή οργανισμό Vegan Society και τα συστατικά τους προέρχονται από ανανεώσιμες και βιώσιμες καλλιέργειες. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης η εταιρία συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς που βοηθούν τοπικές κοινωνίες όπως η Solidaridad στην Νιγηρία (για την παραγωγή Palm Oil) και η Solvay/Technoserve στην Ινδία (για την παραγωγή καρπού Guar). Τέλος, τα μπουκάλια αποτελούνται από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Οι τέσσερις μοναδικές σειρές προϊόντων Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Αβοκάντο, Βερίκοκο, Αμύγδαλο και Ρόδι. 14 μοναδικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις βασικές ανάγκες για την περιποίηση των μαλλιών!

Nature Box Avocado

Τα Cold Pressed έλαια Avocado προστατεύουν και προσφέρουν βαθιά αναδόμηση στα μαλλιά. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και κρέμα περιποίησης.

Nature Box Ρόδι

Τα Cold Pressed έλαια Ροδιού προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, διατηρώντας το ζωντανό για έως και 12 εβδομάδες. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Nature Box Αμύγδαλο

Τα Cold Pressed έλαια Αμυγδάλου προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ανάλαφρο όγκο και μοναδική απαλότητα Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και leave-in spray όγκου.

Nature Box Βερίκοκο

Τα Cold Pressed έλαια Βερίκοκου προστατεύουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και leave-in spray λάμψης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network