Ομορφιά : Μαλλιά16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Say Hello στα νέα ροζ μαλλιά της Hailey Bieber που μοιάζουν με τσιχλόφουσκα

Είναι cool, έχει τέλεια μαλλιά και τώρα μάλιστα είναι και ροζ.

Hailey Bieber

Έτσι είναι τα πράγματα, κάποιες κουρεύονται όπως η Μαρία Λέκα και η Ιωάννα Σιαμπάνη, και κάποιες υποδέχονται το νέο έτος με ροζ μαλλιά! Μάλλον η πρόταση της Hailey Bieber μας αρέσει περισσότερο, γιατί μέσα στο κρύο δε θα λέγαμε όχι σε μία ευχάριστη νότα χρώματος.

Το διάσημο μοντέλο και φυσικά σύζυγός του Justin Bieber, μην ξεχνάμε αυτό τον προσδιορισμό, εμφανίστηκε με τα υπέροχα ροζ μαλλιά της σε μία καθημερινή της εμφάνιση με cool outfit και καθόλου μακιγιάζ (τι ωραίο που ακούγεται αυτό!).

Μάλιστα, σε επόμενη εμφάνισή της η ίδια συνδύασε τα μαλλιά της (!) με ένα καφέ oversized σακάκι, αποδεικνύοντας ότι αν σκέφτεσαι να προβείς σε παρόμοια κίνηση, δεν πρέπει η δικαιολογία σου να είναι ότι τα ροζ μαλλιά σου δε θα ταιριάζουν με τα ρούχα σου!

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey Bieber εμφανίζεται με ροζ μαλλιά, αφού παρόμοια επιλογή είχε κάνει και ένα χρόνο πριν.

Θυμόμαστε την εμφάνισή της στο Met Gala 2018.

Say Hello στα νέα ροζ μαλλιά της Hailey Bieber που μοιάζουν με τσιχλόφουσκα

Και το επιμύθιο;

Τα μαλλιά σε χρώμα θα είναι φέτος ένα huge trend και δεν ξέρουμε κατά πόσο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις, αλλά εμείς οφείλουμε να σου το πούμε!

Δες Lady Gaga και Kylie Jenner με μπλε μαλλιά εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network