Ομορφιά : Μαλλιά13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2021

Silver – Grey hair | Η νέα τάση στo χρώμα μαλλιών

Γιατί τα γκρι μαλλιά δεν έχουν ηλικία.

Silver - Grey hair | Η νέα τάση στo χρώμα μαλλιών

Εάν είσαι ανάμεσα στις γυναίκες που με τα πρώτα λευκά σπεύδουν να βάψουν τα μαλλιά τους, τότε ανήκεις στο μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων των γυναικών που δεν τους αρέσει να τα βλέπουν να ασπρίζουν, και προτιμούν να αλλάξουν εντελώς το χρώμα τους, προκειμένου να κρύψουν τις γκρίζες τρίχες.

Ο hairstylist και colorist Jack Martin ήρθε για να μας αλλάξει γνώμη με τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα γκρι ή silver μαλλιά δείχνουν τέλεια, μιας και πρόκειται για μια πολύ cool απόχρωση που δείχνει το ίδιο ωραία με τις ξανθές, καστανές ή ginger αποχρώσεις.

Ο hair expert θεωρεί ότι καλό είναι να σπάσει το στερεότυπο που συνδέει άρρηκτα τα λευκά ή γκρι μαλλιά με τη γήρανση, και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Η κάθε γυναίκα είναι όμορφη καταρχάς σε κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως του χρώματος των μαλλιών της. Η ομορφιά εξάλλου έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, την καλή διάθεση και την αισιοδοξία, καθώς και τόσα άλλα πνευματικά χαρίσματα που μπορεί να έχει.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν για εκείνη τη στιγμή που θα θελήσεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου – είτε έχεις είτε δεν έχεις γκρίζα. Με το κατάλληλο κούρεμα και χτένισμα, το silver – grey μπορεί να δείξει ακαταμάχητο στα μαλλιά σου, ενώ στην περίπτωση που όντως θες να καλύψεις λευκά, σε γλυτώνει και από τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή.

Μη σε τρομάζει το γκρι χρώμα: με τις κατάλληλες τεχνικές, αλλά και με ομοιόμορφα κατανεμημένα highlights σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους και layers, μπορεί να δείξει άκρως μοντέρνο και νεανικό.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν:

Πηγή: madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ