Ομορφιά : Μαλλιά18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Sophie Turner | Τι αηδιαστικό έκανε στα μαλλιά της για χάρη του Game of Thrones;

Αυτό θα πει «τα κάνω όλα για τον ρόλο»

sophie Turner game of thrones sansa stark

Το Game of Thrones είναι αδιαμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των χρόνων και φυσικά αν ήσουν μέλος του cast θα έκανες τα πάντα που θα σου ζητούσαν. Μάλλον έτσι σκέφτηκε και η Sophie Turner.

Τι συμβαίνει με τη Sansa Stark; Μόλις άλλαξε ΕΝΤΕΛΩΣ τα μαλλιά της!

Η 22χρονη ηθοποιός που υποδύεται την Sansa Stark αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της κάτι που της είχε ζητηθεί να κάνει για τον ρόλο της. Τι ήταν αυτό; Οι παραγωγοί της σειράς της είχαν απαγορεύσει να λούζεται συχνά, καθώς έτσι θα φέρναν εις πέρας το άπλυτο και ταλαιπωρημένο look που έπρεπε να έχει ο ρόλος της.

Ο χαρακτήρας της τις πρώτες σεζόν της σειράς ήταν μια πλούσια που ζούσε σε παλάτια και έπρεπε να είναι καθαρή και καλοχτενισμένη με αρκετά εντυπωσιακές πλεξούδες. Όμως αυτό άλλαξε από την 5η σεζόν και μετά. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε: «Αρχίσανε να μου λένε να μην πλένω τα μαλλιά μου, κάτι που ήταν αρκετά αηδιαστικό. Τις πρώτες σεζόν μου επιτρεπόταν να λούζομαι, καθώς υποδυόμουν μια αριστοκράτισσα».

Μάλιστα χαρακτηριστικά εξήγησε πως η βρωμιά στα μαλλιά της ήταν τόσο έντονη που το ψεύτικο χιόνι από τις εξωτερικές σκηνές της σειράς κολλούσε στις μπούκλες της και δεν έβγαινε με τίποτα.

Game of Thrones |  Όλα τα hair looks που μπορείς να υιοθετήσεις από τις πρωταγωνίστριες

Η ηθοποιός και αρραβωνιαστικιά του Joe Jonas είναι φυσική ξανθιά και για χάρη του GoT έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της, όμως μετά την 5η σεζόν επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα και στην σειρά επέλεξε να φοράει περούκα.

Να υπενθυμίσουμε πως και η Emilia Clarke, δηλαδή η τηλεοπτική Daenerys Targaryen, χρειάσθηκε να φοράει περούκα, διότι εξ αρχής είχε αρνηθεί να βάψει ξανθά τα μαλλιά της, κάτι που τελικά έκανε στις τελευταίες σεζόν της σειράς.

Να θυμίσουμε πως η όγδοη και τελευταία σεζόν θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 14 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network