Ομορφιά : Μαλλιά24 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Συμβουλές για τέλεια μαλλιά από τους top κομμωτές της Νέας Υόρκης

Αξιοποίησε τις συμβουλές των hair experts για υπέροχα μαλλιά.

Συμβουλές για τέλεια μαλλιά από τους top κομμωτές της Νέας Υόρκης

Μπορεί ένα ραντεβού με κάποιο διάσημο κομμωτή της Νέας Υόρκης να μην ανήκει στη «σφαίρα» της πραγματικότητάς σου, αλλά να που μπορείς να μάθεις και να αξιοποιήσεις τις συμβουλές τους. Μάθε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές τους για τέλεια μαλλιά.

1. Κόψε τις άκρες, πρόσθεσε ζωντάνια

Αν το κούρεμά σου ξαφνικά δείχνει λάθος, ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα ντεγκραντέ κούρεμα – έτσι ονομάζουν οι επαγγελματίες την τεχνική για τις απαλές μύτες στις άκρες των μαλλιών. “Μπορεί να γίνει σε σχεδόν κάθε στιλ κουρέματος που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού ή και πιο χαμηλά, για να δώσει περισσότερο σχήμα και κίνηση”, λέει ο νεοϋορκέζος hairstylist Alan Tosler.

2. Κάνε μια θεραπεία σε βάθος

Πολέμησε την ξηρότητα και τα μαλλιά που πετάνε, χρησιμοποιώντας ένα  conditioner για βαθιά θρέψη ή μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα (ή κάθε δεύτερη εβδομάδα αν έχεις λεπτά μαλλιά). Τα προϊόντα αυτά είναι ενισχυμένα conditioner, γεμάτα με ενυδατικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά που δυναμώνουν την τρίχα.

  • Ψάξε ένα με panthenol που βοηθά στην επανόρθωση των φθορών και ενισχύει την λάμψη, ή με γλυκερίνη, ένα σούπερ ενυδατικό που είναι ιδανικό για σγουρά ή άγρια μαλλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network