Ομορφιά : Μαλλιά22 ΜΑΪΟΥ, 2018

Τα πάντα για το χρώμα των μαλλιών της Ελένης Φουρέιρα αλλά και πώς τα περιποιείται

Τόσο μακριά, τόσο εντυπωσιακά, σχεδόν ζωντανά. Η Ελένη Φουρέιρα έχει τέλεια μαλλιά και εδώ σου αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες για το χρώμα τους και τον τόπο περιποίησης

Και όχι μόνο σιγοτραγουδάμε, ακόμα και μετά από τόσες μέρες, «Yeah Yeah Yeah Fuego» αλλά προσπαθούμε να μιμηθούμε και την σούπερ χορογραφία της, που εκτός από σέξι λινκίσματα, είχε και μερικές εντυπωσιακές φιγούρες με βασικό πρωταγωνιστή τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα! Τόσο μακριά, τόσο εντυπωσιακά, σχεδόν ζωντανά.

Πίσω από από αυτό το αποτέλεσμα κρύβεται ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, ο οποίος εκτός από καλός φίλος της Ελένης είναι και ένα επιτυχημένος hair stylist που φροντίζει πάντα να ενημερώνεται από τις διεθνείς τάσεις αγαπώντας τα μαλλιά και αναδεικνύοντάς τα πάντα με τον πλέον σωστό τρόπο. Ο Χρήστος μάλιστα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, ενός διεθνούς brand που μάλιστα ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα και ήδη κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας.

Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, λοιπόν, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda. To χρώμα των μαλλιών της αγαπημένης τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένο από το “fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum.

Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη!

Έμπνευση για το τελικό look αποτελούν οι γυναίκες υπερήρωες από τα βιβλία των Κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.

Best of network