Ομορφιά : Μαλλιά26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Το σούπερ hair trick της Σίσσυς Φειδά που θα ακολουθήσουμε απόψε κιόλας!

Θέλεις κι εσύ άφρο μαλλιά που θα σε κάνουν να σε κοιτάνε όλοι; Ακόμα και δεν τον έχεις κάνει ποτέ, ορίστε ο πιο εύκολος τρόπος να το πετύχεις τώρα κιόλας

Το σούπερ hair trick της Σίσσυς Φειδά που θα ακολουθήσουμε απόψε κιόλας!

Μπορεί αν μας έλεγαν να ζούσαμε με αυτά τα μαλλιά να λέγαμε σίγουρα όχι, ωστόσο μία φορά στη ζωή μας, μην σου πω και λίγες παραπάνω, δε θα λέγαμε όχι σε ένα πολύ σγουρό styling μαλλιών, όπως αυτό που πέτυχε η Σίσσυ Φειδά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Σίσσυ Φειδά επισκέφτηκε το αγαπημένο μας μέρος, το κομμωτήριο του Νίκου και Άκη Αλεξίου στο Ψυχικό, λίγο πριν εμφανιστεί στο πάρτι γενεθλίων της με θέμα «Ντίσκο».

Η ίδια, λοιπόν, πόζαρε κάπως έτσι…

Και εμείς είμαστε περίεργες ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

Το οποίο δεν μας απογοήτευσε καθόλου!

Άφρο look με όγκο και σφιχτό styling για τέλειο κονσεπτικό αποτέλεσμα! Η ιδέα μας άρεσε ιδιαίτερα καθώς με έναν τόσο εύκολο τρόπο (χρησιμοποιείς απλά καλαμάκια για σουβλάκια) μπορείς να πετύχεις ένα σούπερ άφρο αποτέλεσμα, αν θέλεις να το δοκιμάσεις έστω και μία φορά, ενώ σίγουρα θα βγάλεις και την πιο τέλεια selfie κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Βέβαια, ποιος θα έχει την υπομονή να σε βοηθήσει σε όλο αυτό, ε;

Σίγουρα στο κομμωτήριο Ν&Α Alexiou έχουν από ότι φαίνεται πολλή! 

Αν πάντως βρεις άνθρωπο, σήμερα, μόλις γυρίσεις σπίτι, τύλιξε τα μαλλιά σου με αυτό τον τρόπο και αύριο όλοι στην δουλειά θα σε κοιτούν!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ