Follow us

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Universkin™ (Αποτελέσματα)

Κέρδισε έναν ορό για το πρόσωπο, αποκλειστικά φτιαγμένο για τις δικές σου ανάγκες

omorfia-derma

Για την Universkin ™ σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία που για πρώτη φορά παγκοσμίως μία εταιρεία αποφάσισε να δει τη φροντίδα του δέρματος από άλλη οπτική και να αλλάξει κάτι στον τομέα αυτόν.

Η Γαλλική εταιρεία Universkin δημιούργησε κάτι πραγματικά μοναδικό προσφέροντας σε κάθε γυναίκα εκεί έξω, και έπειτα από την επίσκεψή της στο γιατρό να αποκτήσει τον δικό της προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές της δερματικές ανάγκες.

Ήρθε και αυτή η ημέρα που όχι μόνο θα μπορείς να έχεις τον δικό σου ορό προσώπου, αλλά θα μπορείς και κατά μία έννοια να την φτιάξεις, με έναν επαναστατικό τρόπο που δεν το σκέφτηκες ποτέ.

Θα ήθελες, λοιπόν, να έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου το πιο εξατομικευμένο προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου;

Πάρε μέρος στον πιο τέλειο καλοκαιρινό διαγωνισμό με ένα τέλειο ΔΩΡΟ σε 5 τυχερές από την 1η εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο της προσωποποιημένης φροντίδας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ΚΕΡΔΙΣΕ έναν εξατομικευμένο ορό ο οποίος θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας!

Ένα υπέροχο καλοκαίρι, με τη λάμψη της Universkin και ένα τέλειο δέρμα σε

περιμένει!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΟΝΗ

ΜΥΡΤΩ ΒΑΡΕΛΑ

ΚΩΝ/ΝΑ ΤΣΙΚΑ

ΧΑΡΑΣΑΝΑΚΗ ΛΙΝΑ

φανη καραντωνη

Συγχαρητήρια! Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου του!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 09/07/2019 έως τις 30/07/2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/07/2019 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ