Ομορφιά09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Μήπως ξεχνάς να προστατεύσεις από τον ήλιο τα δύο πιο σημαντικά σημεία επάνω σου;

Ποιες είναι και ποια είναι τα ιδανικά προϊόντα για να σου καλύψουν αυτές τις ανάγκες

αντηλιακή προστασία

Πλατούλα, χέρια, πρόσωπο και πόδια. Οι περιοχές που δεν ξεχνάς ποτέ να βάζεις αντηλιακό, προσέχοντας πάντα να είσαι προστατευμένη από τον ήλιο.

Ξεχνάς κάτι;

Μήπως ξεχνάς κάτι;

Μπορεί να μην σου πήγαινε το μυαλό, όμως υπάρχουν περιοχές που ξεχνάς να προστατεύσεις, κι όμως το έχουν το ίδιο ανάγκη, μη σου πω και περισσότερο!

Δες επίσης: Κάναμε το τεστ και βαθμολογούμε: Δοκιμάσαμε το αντηλιακό που θα έχουμε μαζί μας όλο το καλοκαίρι!

Ποιες είναι αυτές; Αναφέρομαι στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και στα χείλη, δύο σημεία του προσώπου που μπορεί εσύ να πιστεύεις ότι προστατεύεις αλλά στην πραγματικότητά θέλουν πιο ευνοϊκή μεταχείριση!

Μήπως ξεχνάς να προστατεύσεις από τον ήλιο τα δύο πιο σημαντικά σημεία επάνω σου;

Γιατί;

Τα μάτια, λοιπόν, εκτός από καθρέφτης της ψυχής αποτελούν και ένα σημείο αρκετά ευαίσθητο που όχι μόνο μαρτυρά την ηλικία μιας γυναίκας αλλά μπορεί να προσθέσει άδικα έξτρα χρόνια.

Η υγρασία που εξατμίζεται από την περιοχή κάνει το δέρμα ξηρό με αποτέλεσμα αυτό να «σπάει» και λεπτές αντιαισθητικές γραμμές να κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά εσύ αναρωτιέσαι γιατί το concealer δεν κάθεται καλά και γιατί το βλέμμα σου δείχνει κουρασμένο.

Η ανάγκη για αντηλιακή προστασία όπως και για ενυδάτωση είναι υψίστης σημασίας. Και ναι, υπάρχει συγκεκριμένο προϊόν που μπορεί να σου την καλύψει. Συγκεκριμένα μιλάμε για το Luxurious Anti- ageing Sunscreen Eye Cream SPF 30 από την Intermed, που περιέχει υαλουρονικό, shea butter, πανθενόλη και εκχυλίσματα χρυσάνθεμου και φυκιών.

Μήπως ξεχνάς να προστατεύσεις από τον ήλιο τα δύο πιο σημαντικά σημεία επάνω σου;

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB για την πρόληψη της φωτογήρανσης και τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητή περιοχή των ματιών.

Εφάρμοσε λίγη ποσότητα και κάνε ελαφρύ μασάζ, λίγο πριν την έκθεσή σου στον ήλιο καθώς και κάθε φορά που βγαίνεις από την θάλασσα και έχεις βρέξει το πρόσωπό σου!

Τα χείλη; Γιατί ξεχνάς τα χείλη; Αυτή την περιοχή που είναι διαρκώς εκτεθειμένη αλλά και μονίμως ξηρή;

Τα χείλη ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το καθημερινό μακιγιάζ, από το σάλιο αλλά και την έκθεσή τους στους ρύπους και τα μικρόβια. Εκτός από συχνή απολέπιση και καθαρισμό έχουν ανάγκη και της αντηλιακής προστασίας.

αντηλιακή προστασία

Τι να βάλεις μέσα στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ; Το Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30 από την Intermed, έναν ισορροπημένο συνδυασμό UVA /UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων που προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο! Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network