Follow us

Μόνο για beauty addicts: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά του Χειμώνα 2016/17

Μάθε από τώρα πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου σε λίγους μήνες

AW16B-Berardi-003

Μπορεί να μην έχεις φύγει καλά καλά για διακοπές και η νέα σεζόν να σου φαντάζει μακρινή, όμως μιας οι εξελίξεις τρέχουν, εμείς, εδώ στα HQ του missbloom.gr, έχουμε υποχρέωση να σε ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις στον χώρο των μαλλιών και τι ακριβώς αναμένεται να δούμε αλλά και να κάνουμε τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2016/17.

Με αυτή την αφορμή, τρυπώσαμε στα backstage της επίδειξης του οίκου Antonio Berardi με τον Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals, και σου μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ!

Μόνο για beauty addicts: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά του Χειμώνα 2016/17

Μια αψεγάδιαστη συλλογή, από το κόψιμο των ρούχων μέχρι την επιλογή των υλικών, έπρεπε να συνοδεύεται από μαλλιά που ακολουθούν παρόμοιο σοφιστικέ στυλ. Ο Eugene εμπνεύστηκε από το Βερολίνο της δεκαετίας του 1930 και δημιούργησε ένα sleek, λαμπερό στυλ, με ανάλαφρη κίνηση στα μήκη για να κινούνται ελεύθερα όταν τα κορίτσια περπατούν στην πασαρέλα, styling που θα αποτελέσει μια από τις κυρίαρχες τάσεις.

AW16B-Berardi-004

Η τεχνική:

  • Για να προετοιμάσει τα μαλλιά, ο Eugene στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι, για να έχει τον έλεγχο.
  • Όταν τα μαλλιά ήταν τελείως στεγνά, έκανε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, φροντίζοντας η γραμμή να είναι πολύ έντονη. Έπειτα, έκανε τα μαλλιά από την χωρίστρα προς τα έξω λεία, ψεκάζοντας με τη λακ EIMI Stay Styled και χτενίζοντας τα ξανά και ξανά για να γίνουν λεία μέχρι κάτω.
  • Τέλος, ο Eugene τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω, σαν να τα έπιανε σε χαμηλή αλογοουρά και τα έστριψε. Ψέκασε με λακ και εφάρμοσε θερμότητα τοποθετώντας φυσούνα στο πιστολάκι. Έστριψε τα μαλλιά σε κότσο μέχρι να κρυώσουν και μετά τα άφησε να πέσουν φυσικά, χρησιμοποιώντας τα χέρια του για να μεγιστοποιήσει την υφή.AW16B-Berardi-019

Τι λες; Σου αρέσει το look που θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ