Follow us

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας και τα θεαματικά αποτελέσματα που θα παρατηρήσεις

Τι είναι η αντι-οξειδωτική προστασία και πώς μπορείς να την πετύχεις;

Screenshot_4

Αν ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για την έκθεση στους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και τις συνέπειές της στο δέρμα, μάλλον δε θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον σου αφού τα περισσότερα ήδη τα γνωρίζεις.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, αυτές είναι οι 5 βασικές πηγές ελεύθερων ριζών που επιτίθενται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας προκαλώντας έτσι φθορά στη εμφάνιση και στην λειτουργία του δέρματος, με αποτέλεσμα τα πρόωρα σημάδια ωρίμανσης του δέρματος (γραμμές, κλπ):

-έκθεση σε ακτίνες UV,

-περιβαλλοντολογική μόλυνση,

-νέφος,

-ερεθισμοί

-και μεταβολισμός.

Και τώρα μπαίνουμε στο μυαλό σου και βλέπουμε τι σκέφτεσαι. Η πρώτη σου σκέψη, λοιπόν, είναι: «Και τώρα που τα έμαθα, αλλάζει κάτι; Στόχος είναι να μάθω να τα αντιμετωπίζω».

Είσαι στο σωστό άρθρο, γιατί και το MissBloom.gr αυτό θα κάνει μόλις, δε θα σε αγχώσει με περιττές ακόμα πληροφορίες σχετικά με το πώς το δέρμα σου επηρρεάζεται από το περιβάλλον, αλλά θα σου δώσει την λύση που αναζητάς με βάση την κυρίαρχη τάση στον χώρο της ομορφιάς αυτή τη στιγμή.

Ποια είναι αυτή;

Η αντι-οξειδωτική προστασία!

Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι τα φυσικά αντι-οξειδωτικά που υπάρχουν στο δέρμα μας δεν είναι ικανά να το προστατεύουν συνεχώς από τους διαφορετικούς τύπους των ελευθέρων ριζών που σχετίζονται με τις παραπάνω πηγές. Στο σημερινό, συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον όπου η περιβαλλοντολογική μόλυνση συνεχίζει να αυξάνεται και η προστασία UV από την λεπτό στρώμα όζοντος μειώνεται, είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ να προστατεύσουμε το δέρμα μας με ανώτερα αντι-οξειδωτικά και ευρέος φάσματος προστασία UV από τις ελεύθερες ρίζες που το καταστρέφουν.

Η πρόταση του MissBloom.gr

Η DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15 της Estee Lauder προσφέρει την πιο ισχυρή αντι- οξειδωτική προστασία και ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία μαζί με αναζωογονητική 24ωρη ενυδάτωση, ενώ βοηθά στην πρόληψη και στην εξάλειψη της εμφάνισης των πρώτων σημαδιών ωρίμανσης του δέρματος.

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας και τα θεαματικά αποτελέσματα που θα παρατηρήσεις Ας τα εξηγήσουμε όμως λίγο περισσότερο:

Το ισχυρό αποκλειστικό Σύμπλεγμα Αντι-Οξειδωτικών που περιέχει προσφέρει ένα βέλτιστο μείγμα από – απαραίτητα για το δέρμα – αντι-οξειδωτικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανακυκλώνουν συνεχώς και να αναγεννούν την αντιοξειδωτική τους ικανότητα, συμπληρώνοντας τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς πόρους του δέρματος για περιεκτική αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός είναι τόσο αποτελεσματικός ώστε εξουδετερώνει κάθε βασικό τύπο καταστροφικής ελεύθερης ρίζας βλάβης του δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια ωρίμανσης.

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας και τα θεαματικά αποτελέσματα που θα παρατηρήσεις - εικόνα 2

Με συνεχή καθημερινή χρήση, βοηθά στην εξάλειψη της εμφάνισης των πρώτων λεπτών, ξηρών γραμμών και της θαμπάδας έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται πιο απαλή-λεία και πιο φωτεινή. Εμπλουτισμένη με μια καινοτόμα τεχνολογία ανακύκλωσης αντι- οξειδωτικών, αυτή η κρέμα ‘’superfood’’ βοηθά στην πολλαπλή προστασία του δέρματος με τρείς προηγμένους τρόπους:

Ι. Ολοκληρωμένη αντι-οξειδωτική προστασία ΟΛΗ μέρα:

Κλινικές έρευνες απέδειξαν πως προσφέρουν τουλάχιστον 8 ώρες αντιοξειδωτικής προστασίας.

ΙΙ. Προηγμένη προστασία UV με ευρέος φάσμαρος αντηλιακή προστασία Ι

Με ενισχυμένη προστασία UVA και φωτοσταθερότητα, το δέρμα είναι καλύτερα προστατευμένο για να αντισταθεί στα σημάδια της πρόωρης ωρίμανσης.

ΙΙΙ. Ενισχυμένη διατήρηση της υγρασίας με ενυδατικούς παράγοντας

Σε βάθος χρόνου, η φυσική ασπίδα προστασίας του δέρματος ενισχύεται, συγκρατώντας την ενυδάτωση και υποστηρίζοντας την φυσική άμυνα του ενάντια στα ορατά σημάδια της πρόωρης ωρίμανσης.

Μέσα σε όλα, να αναφέρουμε ότι η Συλλογή DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15 περιέχουν το κλασσικό άρωμα της συλλογής με τη μυρωδιά αγγουριού που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πώς την χρησιμοποιείς;

Τοποθέτησέ την πρωί και βράδυ μετά τον ορό επιδιόρθωσης.

Είσαι έτοιμη για μία γερή αντι-οξειδωτική δόση;

Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας και τα θεαματικά αποτελέσματα που θα παρατηρήσεις - εικόνα 3

Θα την βρεις από 29€

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ