Ομορφιά : Νύχια20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

7+1 nail art ιδέες που θα εμπνεύσουν το γιορτινό μανικιούρ μας

Είτε μείνουμε σπίτι είτε όχι.

7+1 nail art ιδέες που θα εμπνεύσουν το γιορτινό μανικιούρ μας

Παραδοσιακά, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές που έρχονται. Ρούχα, μαλλιά, νύχια και προϊόντα ομορφιάς βρίσκονται στις προτεραιότητές μας για τα Χριστούγεννα, με εμάς να τρέχουμε για να προλάβουμε να κλείσουμε ραντεβού στα κομμωτήρια και nail salons, αλλά και να κάνουμε όλες τις απαραίτητες αγορές σε καλλυντικά – και όχι μόνο.

Φέτος, οι περίεργες συνθήκες τις οποίες διανύουμε τους τελευταίους μήνες έχουν επηρεάσει τις συνήθειές μας με πολλούς τρόπους. Δεν μπορούμε να επιδοθούμε σε ατελείωτο shopping, καθώς εκτός από τα μαγαζιά που δεν λειτουργούν προσωρινά, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν μας εμποδίζει από το να ονειρευόμαστε τα – μελλοντικά – γιορτινά μας μανικιούρ και να χαζεύουμε ατελείωτες ώρες τα ευφάνταστα nail art σχέδια που παρελαύνουν στο instagram feed μας.

Μπορεί να κυριαρχεί η αβεβαιότητα, όμως εμείς θέλουμε να παραμείνουμε αισιόδοξες και να πιστέψουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά -σχεδόν- όπως παλιά. Αν συμφωνείς μαζί μας, πάρε ιδέες από τα παρακάτω συγκλονιστικά σχέδια και ετοιμάσου να τα δείξεις στη μανικιουρίστ σου με το που μας επιτραπεί να τις επισκεφτούμε για τη φροντίδα των νυχιών μας. Και γιατί όχι; Μπορείς να τα επιχειρήσεις και μόνη σου σπίτι, αν “πιάνει” το χέρι σου και η δημιουργικότητά σου στην καραντίνα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ξέχνα για λίγο τα συμβατικά nail colors και αφέσου στη μαγεία των παρακάτω:

Christmas Spirit

All that glitters

Whimsical Polka Dots

Duo Color Combo

Πηγή: madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ