Ομορφιά : Νύχια20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Βγήκε το application που σου δείχνει ποιο είναι το τέλειο βερνίκι νυχιών για εσένα (γιατί αν περιμέναμε από εσένα να διαλέξεις!)

WannaNails it is!

#maniMonday: Το nail contouring θα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά!

Λίγο πριν βάψεις τα νύχια σου τι κάνεις; Διαλέγεις την ιδανική απόχρωση. Πώς την διαλέγεις; Κοιτάς όλες τις διαθέσιμες και κρίνεις ποια σου αρέσει (έχοντας σπαταλήσει περίπου μισό χρόνο από τη ζωή σου)!Καταλήγεις σε 2-3 και τι κάνεις; Βάφεις λίγο την άκρη του νυχιού σου και βλέπεις ποιο ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματός σου. Και σου λέμε εμείς ότι ταιριάζει. Πολλές φορές δε σου έχει τύχει να τα έχεις βάψει όλα και το αποτέλεσμα να σου φαίνεται είτε άχρωμο είτε αρκετά πιο έντονο από όσο το ήθελες;

Δες ακόμη: H Kendall Jenner μόλις μας έδειξε την επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια;

Όλα αλλάζουν! Γιατί τώρα μπορείς να πάρεις την πιο σωστή απόφαση μόνο κάνοντας το τεστ. Ή μάλλον κατεβάζοντας το application WannaNails που εφαρμόζει σε όλα τα νύχια σου το χρώμα της επιλογής σου για να κρίνεις αν σου αρέσει ή όχι!

Τι κάνεις; Το κατεβάζεις και έπειτα κάνοντας ότι βγάζεις φωτογραφία τα νύχια σου αυτό σου αλλάζει το χρώμα τους!

Έτσι μπορείς να δεις αν σου ταιριάζουν χρώματα που ίσως δεν τολμούσες ποτέ ενώ παίζοντας μαζί του σίγουρα περνάει ευχάριστα η ώρα σου αν περιμένεις να έρθει το ραντεβού σου!

Δυστυχώς να σε ενημερώσω όμως ότι το app μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS συσκευές.

Βγήκε το application που σου δείχνει ποιο είναι το τέλειο βερνίκι νυχιών για εσένα (γιατί αν περιμέναμε από εσένα να διαλέξεις!)

Δες ακόμη: Πώς να υιοθετήσεις το πιο τέλειο trend στα νύχια για το καλοκαίρι χωρίς υπερβολές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΥΧΙΑ

Best of network